Мистичен
Човек
Нека служи темава за информации околу цени на регистрација. Пошто моментално појма немам како се цените, ме интересира колку би чинела регистрација на возило од 1200 ccm3 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па исто се фаќа, пак ќе искористам цела сезона, разликата е само што ќе треба да се опрчам сега, хехе.Значи вака... Имаш возило и возило. Ако прашуваш за моторчето, мој совет ти е да си го регистрираш сега, да не чекаш до на пролет дури не е влезен законот за давање зелен картон и поскапување на регистрацијата. Јеби га ќе лежи 3-4 месеци така ама тоа е. Посекако на зима не се вози, било оваа или идната (ако го регистрираш на пролет).
Инаку една регистрација се плаќа за кола 1200 кубици, а друга за мотор. Така на пр. за астра 1.2 со 75 коња регистрација комплет е некои 13.000 денари +- не ме држи за збор. За мотор веза немам, прашував пролетоска за 125 ендуро ми побараа 4.000 денари. Тргнувајки од таму можеш да претпоставиш колку е регистрација за брзински. Инаку добра страна ти е да нема наведено колку киловати е во сообраќајна![]()
Skoro registrirav Suzuku 500, 20 kw. 8000.den
Strumiks 50 kubika se registria ednas, a osiguruvanje si odi normalno sekoja godina.
Nad 50 zadolzitelen e i tehnicki pregled godisno.
Дали би знаеле која цена би требало да биде регистрација за 307-ца 1.4 90 BHP 65 КW? Фала однапред
Груба пресметка околу 13.000 деанри, + ако ја купуваш нова табли 1500 и сообраќајна 250.Дали би знаеле која цена би требало да биде регистрација за 307-ца 1.4 90 BHP 65 КW? Фала однапред