Штрајк на просветарите

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе остај децава... овие големиве чичковци да побарет покачување на плати нигде ги немат :)

п.с. колку ли само се радувате кога ќе ја видите темава во нови мислења и како пцуете кога ќе сфатите дека е од пред 4 години...

да не не ви е интересно со герополус ... да не немате теми за Сега :)

да не не ви е интересно со герополус ... да не немате теми за Сега :)
Да бе... баш требаше да напишам текст али немав шо па си викам дај да заебам некого па ќе пишувам за тоа како сум го заебал... ме провали :nesum:

Да бе... баш требаше да напишам текст али немав шо па си викам дај да заебам некого па ќе пишувам за тоа како сум го заебал... ме провали :nesum:

се попаметен си одкако влезе у Сега ... :tapp:

Дечки, просветарите се основа на учењето на новите генерации. Мора да имаат малку повеќе ентузијазам и инспирација за тоа што го работат. На времето земјите од бивша Југославија беа познати по исклучителен образовен систем со најголем број на доктори на науки на годишно ниво. Образованието е комплетно деградирано во поново време; основната причина (освен воведувањето на приватни едукативни субјекти) е дефинитивно слаба платеност.
Јас имав прилика во животов да бидам дел од образованието и ми било дел на некаков предизвик, не поради материјални добра ама знам многу добро каква е атмосферата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom