Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Mногу слабо многу,ни чак норис не ги спасува...:nenene:

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
I

InF3cTeD

Гостин
џабе му е брат шо и да се преземе таа е...нема да го смени никој па ќе си тера по старо...и до сега колку пати го имаат казнувано ама џабе е само сето тоа оди на штета на екипата

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
овој играч ме аресе на игра само карактерот му е за никаде, многупати е пронајден пијан , тепачки прави незнам како тренерите се справуваат со него , Мислам дека треба да се превземат поголеми мерки:drk:
Заборави да споменеш дека е бивш робијаш. Бартон можеше да стане еден од најдобрите Англиски играчи, ама лошиот карактер и повредите му го оневозможија тоа.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Заборави да споменеш дека е бивш робијаш. Бартон можеше да стане еден од најдобрите Англиски играчи, ама лошиот карактер и повредите му го оневозможија тоа.

Е јеби га...мораше да се јави пак некоја бараба после Гаскоњ.:)

Инкау...ствааарно ми е криво Њукасл што се вака бедни.:(
Тим со премногу историја кој според играчкиот кадар ни најмалку не би требало да отпадне во втора лига...
Се надевам дека Ширер ќе ги спастри бар малку...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Хул изгуби!:vozbud:

Ајде во Понеделник победете и ќе бидете 17-ти...:vozbud:

Само се плашам да не им пуштиме ние на Хул во последно коло(ако веќе титулата биде заверена):uvo:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
И јас сакам да Њукасал да остане во ПЛ...Мислам дека Јунајтед нема да му пуштат....и да му пуштат нема да можат да победат....хахаха...Мислам дека Њукасал ке се спаси...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добро е,Хал изгуби,Понеделник не смеете да киснете,мора победа.,..

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Вечерва е натпреварот на сезоната, мора да се добие! Резултатите на Хул ни одат во прилог, па сега сами си ја кроиме судбината!
Ајде да се надеваме дека после само позитивно ќе пишуваме!

Come on you Magpies!!! :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Ај со среќа..Ако не победите вечер дефинитивно отпаѓате..Сепак мој тип е дека ќе славите 2:0:smir:

V

Viktorijabt

Гостин
Леле немате поим колку долго го чекав овој натпревар а колку ми е страв!
Изјава од Аланче која ја зголемува еуфоријата: "Ова е најважниот натпревар во мојата кариера, вклучувајќи го и времето кога го носев дресот".

А на која програма на тв ќе го даваат да не има некој информации? Обично од Премиер даваат на А1 ама не знам зошто на скапаните не им текнува да пренесуваат кога ќе игра Њукасл. :uvo:
Aj следам на лајвскор.

HOWAY THE LADS! :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom