Топ 10 нервирачки песни

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Текстот на повеќето е дебилен, ама битно сите се палеа ко млади мајмуни кога во диско ќе ја пуштеа „Моите грутки“ или како и да е преводот.:)
Митлоуф и Селин не заслужуваат да бидат во ваква листа.

А кога ќе размислам, навистина повеќето од песните се дебилни.:pos:

Од NICKELBACK и од U2 мислам дека не се дебилни песните-па дури и SPICE GIRLS и LIMP BIZKIT

:toe:

1. The Black Eyed Peas - My Humps
2. Los Del Rio - Macarena
3. Baha Men - Who Let The Dogs Out
4. Celine Dion - My Heart Will Go On
5. Nickelback - Photograph
6. Lou Bega - Mambo No. 5
7. James Blunt - You're Beautiful
8. Spice Girls - Wannabe
9. Sisqo - The Thong Song
10. Cher - Believe

Што им фали на болдираните песни?
Јас искрено би можела да ја истрпам секоја песна,ама оние од Crazy frog...НИКАКО,тие не можам органски да го сварам!

Ау да дефинитивно сите погоре што се ...
Да додадам :
Mika - Love today
Schiller mit Heppner - I feel you
Love today ми е благо кажано одвратна, ама I feel you... Никако. :)
Да ги додадам O - zone - Dragostea Din Tei и Aqua - Doctor Jones.
И Hung up. Мислам дека кај и да се свртев сите ја свиркаа, пееа и потпевнуваа песнава. Напаст!:ne...:
И Crazy, G. Barkley.

Ја забораив GIRLFRIEND-AVRIL
паснава ја презирам:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Еве ја целата листа :

Rolling Stones -

12. Chumbawumba, “Tub Thumper”
13. Rednex, “Cotton-Eyed Joe”
20. Wham!, “Wake Me Up Before You Go-Go”

Maxim-

18. “The Girl Is Mine” Michael Jackson, Paul McCartney
12. “Vertigo” U2
11. “Nookie” Limp Bizkit
8. “Tom’s Diner” Suzanne Vega
7. “With Arms Wide Open” Creed

Ги оставив песните кои воопшто не заслужуваад да се најдат на вакви листи.
Јес да Реднекс и Вем се малку чудни, ама баш се груви, фанки-чанки.
Другите песни не ги објаснувам, сите рокери ке се сложат со мене дека песните се ТОБ. Добро, Нуки... другар ми Дејан ја обожава, така да и оваа песна е ТОБ
I did it all for the Nookie...
Nookie , yeah, Nookie, yeah,
So you can take that cookie. :pos: :pos:

Што им фали на болдираните песни?
Јас искрено би можела да ја истрпам секоја песна,ама оние од Crazy frog...НИКАКО,тие не можам органски да го сварам!
На песната You're beautiful и фали уште еднаш да ја слушнам на радио/компјутер или било кај и све да иде јебана. Ми прекисна песната да ја слушам на секој агол кај и да идам у градот. Листиве се ок иако има некој што не заслужуваат да се најдат на листава,има некој и шо не се на листата ко Крејзи Фрог(абе ај,ртд жаба за ртд деца) и Ашер - Јеа(ме пукнаа со песната,мислам јеа јеа,на секој мобилен ја слушав,у секое диско,на гевгелија денс играа 50 групи на истата песна,кога ќе прашаш некој која песна ја сака да му ја изрежеш Ашер Јеа....абе ај у пм и со таа песна)

Ja Rule-What's Luv
Pussycat dolls-Don't cha
50 cent-you dont know
50 cent-candy shop
Eminem-When I'm Gone

Ко што кажа Скул, сите прво се палат ко млади мајмуни на песните по сите дискотеки, дома и по коли и кога песните ќе скурчат нормално почнуваат да нервираат. Значи нај нервирачки песни ќе бидат оние кои што се број 1 на сите оние Британско-Америчко-Корејско-Овакви-Онакви ТОП ЛИСТИ, затоа што ги тупат 24 пати во еден ден. Сега најтупаџиска ми е Чадор од Рихана

Се слагам со точкест за чадорот и би ја додала онаа Руби Руби.Крајно некреативни се и двете.Тупење до бесвест :tapp:

Вака да не се разбереме погрешно Чадорот ми се свиѓа продукциски песната, ама што ја тупат ја тупат ептен и ми се создава одбивност за таа песна

01. Kaiser Chiefs-Ruby
02. Nato-Chorjavon
03. Princess Superstar-Bad Babysitter
04. Black Eyed Peas-Big Mama
05. 50 Cent-You Don't Know
06. Lily Allen-Alfie
07. James Blunt-You're Beautiful
08. Massari-Real Love
09. Chris Brown-Cinderella
10. DJ Halou Sentello-Sentellо

За некои не се согласувам (Chumbawamba, Crash test dummies, Meat Loaf, па дури и Macarena затоа што ме потсеќа на една преубаво летување), арно ама би додала уште доста
Black eyed pees- Hey mama
Deep Dish- We're gonna feel it (да не ја вртеа толку на радио немаше да ме нервира)
Pink- Get the party started
Natasha Bekvalac- Nikotin:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom