old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.161
- Поени од реакции
- 5.940
Може да ти ја препорачам најдобрата?препорачајте ми некоја добра игра со возење само не NFS
Race Driver: GRID
Може да ти ја препорачам најдобрата?препорачајте ми некоја добра игра со возење само не NFS
Test Drive сите верзии :smir:препорачајте ми некоја добра игра со возење само не NFS
Cabal,Talisman.Некоја стратегија шо можам да играм онлине бесплатно
било рпг или стратегија ако, само да не е WoW или Sikroat дали знае некој?
Lord of the Rings Online.Некоја стратегија шо можам да играм онлине бесплатно
било рпг или стратегија ако, само да не е WoW или Sikroat дали знае некој?
Dirt 2, Colin Mcrae , Blurпрепорачајте ми некоја добра игра со возење само не NFS
Шо игра е ова ? спор ми е нетот да видам на јутуб ама како шо видов како многу акција да има или грешно сум видел?Cabal,Talisman.
ами ова арна се гледа ама кај да нам бесплатен сервер?
Па бесплатна е играта, Free 2 Play. Само симни ја, инсталирај и готово. Ја имаш и по торентиве.Шо игра е ова ? спор ми е нетот да видам на јутуб ама како шо видов како многу акција да има или грешно сум видел?
Имаш играно некоја од Myst игрите?Дајте некоја ЕПТЕН ДОБРА Point-And-Click авантура, по можност мистерија од типот на:
Return to misteryous island
Return to misteryous island 2
Destination: Treasure Island
Safecracker
....
Значи не да го управувам човекот како TPS игра, туку баш, јас сум камерата (FPS момент) и кликам... толку![]()
Ќе може ЦоД4 да се игра барем на медиум на оваа конфигурација:Па што знам...некоја нова спортска игра тешко дека можеш да играш..
Стратегија World in Conflict, мислам дека би можел да ја играш на оваа конфигурација
Можеш и Call of Duty 4 да тераш на low, потоа Medal of Honor Pacific Assault, др не ми текнува...
Позз!
Да, само на пониски резолуции.Ќе може ЦоД4 да се игра барем на медиум на оваа конфигурација:
Pentium(R)Dual Core CPU E5200 @2.50GHz
2.51GHz 2.00GB RAM
GeForce 9500?
Овие ти се MMORPG и се релативно слични.LOTR не сум ја играл меѓутоа Cabal и Talisman да.Cabal е подобра и поинтересна меѓутоа и Talisman не е за фрлање.Шо игра е ова ? спор ми е нетот да видам на јутуб ама како шо видов како многу акција да има или грешно сум видел?