Не го масирај.. Остај го нека мируе. И Докторот се беше заебал со масирањето.Еј стварно, сега го гледам тоа нема горе :kesa:
Инаку дајте некој совет како да го излечам зглобов на раката што го повредив пред цела недела при тренинг на подлактица. Го масирам, ставам креми ама не помага и еве цела недела ме спречува во добро вежбање.
Flex у Автокоманда ти е добра теретанакажете некоја подобра теретана во ск ?
На која вежба почувствува болка баш ме занима зашто и мене ме болат подлактиците уствари ме болеа сега ми се подобри. Јас имав запаление на тетивите и плус подлактиците ме болеа. Недела ипол тег не сум фатил:nesvest:. Наравоучение: Без АСАЛНО загревање не почињајте да вежбате!!Еј стварно, сега го гледам тоа нема горе :kesa:
Инаку дајте некој совет како да го излечам зглобов на раката што го повредив пред цела недела при тренинг на подлактица. Го масирам, ставам креми ама не помага и еве цела недела ме спречува во добро вежбање.
На следната вежба:На која вежба почувствува болка баш ме занима зашто и мене ме болат подлактиците уствари ме болеа сега ми се подобри. Јас имав запаление на тетивите и плус подлактиците ме болеа. Недела ипол тег не сум фатил:nesvest:. Наравоучение: Без АСАЛНО загревање не почињајте да вежбате!!
ДА тоа е точно, јас не вежбам подлактица. Мене ми се појави болка од скотова клупа. Мислам дека имав тендонитис-воспалење на тетиви, мн заебана ствар.Абе не бидете нездрави да вежбате подлактици,речиси со секоја вежба за раце (бицепс трицепс) и подлактиците се вежбаат.Сте приметиле кога вежбате бицепс после некоја серија подлактиците пукаат.така да не се замарајте со подлактици,
Бидејќи е додакот во исхрана тосест суплемент нема некој ригорозен режим за пиење. Најбоље ти е 3-4 пати во ден. Јас го пиев 3 на ден и тоа сабајле, после тренинг, и пред спиење. А ако сакаш 4 пати во ден можеш една доза и пред тренинг. И ОВА Е МНОГУ ВАЖНО- Исхраната треба да ти биде средена(сложени јагленхидрати, протеини, масти, витамини) Ова е основата на бб, а суплементите се само додакот во исхрана за уште подобри резултати.кога и како е најдобро да се пие гејнер?????
земав најјакиот гајнер од Dymatize: High Protein Mega Gainer
600калории
81г јаглехидрати
60г протеини
5г креатин матрих
2г глутамин
БЦЦ
итн....
:salut:
фала планирам 4 пати на ден ..и сеа се мислев дали и пред тренинг да зиам ...Бидејќи е додакот во исхрана тосест суплемент нема некој ригорозен режим за пиење. Најбоље ти е 3-4 пати во ден. Јас го пиев 3 на ден и тоа сабајле, после тренинг, и пред спиење. А ако сакаш 4 пати во ден можеш една доза и пред тренинг. И ОВА Е МНОГУ ВАЖНО- Исхраната треба да ти биде средена(сложени јагленхидрати, протеини, масти, витамини) Ова е основата на бб, а суплементите се само додакот во исхрана за уште подобри резултати.
фала планирам 4 пати на ден ..и сеа се мислев дали и пред тренинг да зиам ...
иначе 1 година сум на правилна исхрана и сеа коа ке дојде слава или нешто слично од тоа салатите и саламите ми се лоши!![]()