еј оваа песна чија е Сестрите ваши Курви се наши ???
Па ние ве ругавме со такви песни цело полувреме кога ни го украдовте знамето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еј оваа песна чија е Сестрите ваши Курви се наши ???
taa e nasa pesna jasnoИмаме 1 нова песна што ја вежбавме во текот на цела утакмица па затоа не ја пеевме убаво затоа што сеуште не ја знаат сите.
2 песна - Играј Струмица тиии, играј и победииии, сега ќе пееме, после ќе славимеее алеее але алееее..
3 песна - Едноо име имамеее во душава го носиииме за тебе живоот да вамее напред СТРУМИЦААА !
4 песна - Парарам пам пам парарам пам пам парарам пам пам НАПРЕД СТРУУМИЦА, парарам пам пам.....
5 песна - Ајдуции знамее на север веат, и песни пеат и песни пеат, знамето наше во две бои зелено бело гордо стоии, але але....
Има и уште многу ама ме мрзи да пишам.
Дај да го видам вашиот репертоар ФЕНИ ФЕНИ !:pos2:
Првата,третата и петата не ги слушнав, додека втората и четвртата по малце. А незнам зошто уште не можете да се помирете со фактот дека постојано јасно и гласно навивавме и се слушавме низ цела сала. А вие од време на време кажавте нешто.... и вашето знаме ке горе а не да биде искинато кога ке дојдите тука....
taa e nasa pesna jasno
taa e nasa pesna jasno
1 pesna:slusaj vamu dobro znaj nie sme LOZARI od TIKVESKI kraj.....
2 pesna:igraj feni ti igraj pobedi sega ce peeeme a posle ce slavime oooooooooooooooooooooo oooooo ooooooooooooo FENI SAMPION
3 pesna:igraj feni ti zanas pobedi peam na cel glas igraj ti za nas i da piiieme i da peee e me samo STRUMICA DA A EBIME.
4 pesna:TRUBATA TRUBI SALATA GORI EBISE STRUMICA KAVADARCI SE SAMPIONI.
IMA USTE USTE NE GI OTKRIVA CE GI SLUSNITE ZA KUPOT
Еееееееееееј престанете веке...Ако имате некој коментар за утакмицата добро,а не само се провоцирате,еве така Лозари беа во солиден број,Ајдуците беа 10-15 повеке од нив...Но ја имавме целата сала,и + Врешката,бевме подобри во навивањнето,имавте помош од судиите,нема веза..Победивме и друго не ни треба да ни биде важно,за знамето и на мене ми бесе убаво кога ви го зедоа,знам како ви е сега...Ама тоа е тоа,помирете се со поразот...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Иначе тешко да слушнеме нешто, денес ве убивме во секој смисол, и навивање и на терен. ТРАЈТЕ СЕГА !
Ne bre oni se Ajduci podeleni na 2 tribini :pos2: :pos2: :pos2:Од кога го прочитав постот постојано се крстам со лева рака. Ауууууууу и вакво ли нешто имало.. Вие цела сала ли ја сметате за ајдуци?
Од кога го прочитав постот постојано се крстам со лева рака. Ауууууууу и вакво ли нешто имало.. Вие цела сала ли ја сметате за ајдуци?