Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Губиме 3 на полувреме.Имаме слаба реализација за шут.Во второ полувреме подобра игра:toe:

Cestito pobeda do site fanovi...

Velickovic glaven tvorec na pobedata 20 koshcinja ajt poz:wink:

Честито,не ми се верува +10 имавме,изгубивме...Честито победа.

Поштувам пост :) Само треба да ви е јасно дека моментално Партизан е голем тим. Партизан се врати од 20 и кусур негатива, и тоа против армани и стигна до победата.

НОВИЦА - УБИЦА:vozbud:.БРАВО ПАРТИЗАНЕ.ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ ЗА ДРУГЕ СЕ НАВИЈА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Поштувам пост :) Само треба да ви е јасно дека моментално Партизан е голем тим. Партизан се врати од 20 и кусур негатива, и тоа против армани и стигна до победата.

Незаборавај и со Реал :back:

Гледам нешто не ми пишеш на мсн ... да не ти е срам нешто :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ти кажах пред време :kesa:

Не бев во можност да ја гледам утакмицата....ама екстра 4 четвртина сме одиграле 22:7.....Позз до сите ГРОБАРИ
О Сузана ја Волим ПАРТИЗАНА тананананананананана :helou::helou::helou:

Како да слушнав дека ќе тепавте?
:tv:Расти звездо још си мала...

епа изгледа толку пратиш баскет да знаеш кога последен пат изгубиле партизан....а за ебење полека малку немој да го јадете вечер!!!
ima nekade ovde nekoj ROKI?!
MISLAM NE VIDOV POST OD NEGO ILI TAKA MI SE CINI...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
AJ (MAYBE NEXT TIME)!!!!!!:nesum:
moze ke ne tepate..:tapp: ama samo "moze"
"MI SMO GROBARI A GROBARI SU NAJBOLJI"

Ке не тепаа и денеска ама незнам зошто сега кутат пичките цигански.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:

Честитки, едвај чекам финале на гума-лига у Арена по можност и уште едно дерби...

ima nekade ovde nekoj ROKI?!
MISLAM NE VIDOV POST OD NEGO ILI TAKA MI SE CINI...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
AJ (MAYBE NEXT TIME)!!!!!!:nesum:
moze ke ne tepate..:tapp: ama samo "moze"
"MI SMO GROBARI A GROBARI SU NAJBOLJI"
еве сум бе другар и честито на победа ја сум увек тука да честитам кога треба не сум пичка али немој да ми збориш кога последен пат звезда тепала по партизан кога знаеш дека тоа беше пред еден или два месеци...поззз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom