hehe od preska so nov rekord 60 so dvajcajas sto imam vozeno e 55 kmh so mojto skuterce a onaka so kola so me vozele nz ne sum primetel
Нормално дека ти е рано, јас најмногу имам дигнато 140 со Цитроен C3, сеуште немам возено на автопат за да го сменам рекордотНене, рано ми е уште:baeh:
pa i ne e, najnovoto ogranicuvanje na brzinata na tetovo-gostivar e 80km\hНе зезај. Тој ѕидот во средина како ме плаши. Ептен е тесен. Тој не треба да биде автопат.
zasto da ne ide 190-200 ama mu treba mnogu vreme da gi razvieСо Голф 5 1.4 200km/h на автопат некој беше незнам. Ретко кој ми верува во ова.
Јас реков, кој сака нека се клади и во 1000 евра ако сака, сега одма идеме и ќе види дека иде 200. Наравно и ќе си искешира.zasto da ne ide 190-200 ama mu treba mnogu vreme da gi razvie
Колку коња ти е, 90 ли?Јас реков, кој сака нека се клади и во 1000 евра ако сака, сега одма идеме и ќе види дека иде 200. Наравно и ќе си искешира.
75-80 коња, најслабата верзија.Колку коња ти е, 90 ли?
Јас 190 км/ч ...
тоа иде 200-210 само не го сили многу ако немаш убав патСопствениот рекорд го срушив вчера, со Голф 5 1.9 ТДИ возев 160 km/h. Останува да се подобрува рекордот![]()