Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дамак е врв! Сите можни варијанти: и црното со фстаци, и белото со баклава и белото со фстак... Најубаво чоколадо што сум го јадел во последни 10 години. Секое одење за Турција по 30 купувам, мислам дека уште имам од претходната залиха и си го чувам за „специјални пригоди“.Наоѓате негде низ Скопјево Нестле чоколади? Се наоѓаа по Рамстор и М1 Киоск последниве години ама само одреден период, па прекинуваа. Тоа со цели бадеми и посебно Дамак белото со баклава беа врв.
Прегледај го приврзокот 476528
За жал, мислам дека го нема кај нас. Рамстор на времето беше подружница на турски Мигрос, затоа го носеа таму. Сега го продадоа на Ајдован Адемоски, газдата на Capitol Mall и DoubleTree by Hilton, значи веќе македонска фирма е и многу малку од турските производи увезуваат. 

90% од чварките на пазаров се со доста голем процент на маст, а помалку месо, но, не и овие од МИЧ Челопек (у Ѓорче кај пазарот имаат месарница у која и останатите продукти им се добри):
Прегледај го приврзокот 476550
Овие имаат најголем процент на месо, до сега што сум видел. А и цената им е пониска од многу други.
Духан чварките на Златиборац се добри, ама се поскапи.
На тема чоколади, од Ritter sport - се. И опаковката би ја изел.На тема чоколади, ова!
Прегледај го приврзокот 476568
Honourable mention - Плазма коцка (лешник)
Прегледај го приврзокот 476569
Добри се, али за тие пари ќе најдеш миљарда добри фирми за чоколади.На тема чоколади, од Ritter sport - се. И опаковката би ја изел.
Овие си ги купувам од фришопови по аеродроми.Да!
Имаат и добри сетови со мини чоколатца со различни вкусови. Да не имаш сретнато во Скопје?
Прегледај го приврзокот 476584
Ама мислам дека сум ги видел и во Рамстор.Па не би рекол дека можеш да најдеш милијарда. Една на која ми текнува која е малце поевтина верзија на Ritter е Shogetten.Добри се, али за тие пари ќе најдеш миљарда добри фирми за чоколади.
Добро де, карикирам за да доловам поента.Па не би рекол дека можеш да најдеш милијарда. Една на која ми текнува која е малце поевтина верзија на Ritter е Shogetten.
Добро, сега веќе тие за да ги јадеш треба да продадеш бубрег. Не претерувај.Добро де, карикирам за да доловам поента.
Имаш Leonidas, La Casa, Lindt...
Има добри скупи чоколади, не е проблем.

Дебел ли си?и ја, ама нема
Не.Дебел ли си?