Леле најголем кретен сум еј.Какво крило ми избега.Мислев дека е во 21 и 45 да биде во 21 и 35.И ми избега.А многу беше добар.Најголем кретен суммм.Кирца,не си свесен што те чека.Лагам да земам некој ѕвер играч пред утакмицата со тебе. Ајде тепи ја на Барселона денес.:helou:
И јас ќе гледам да закачам некој добар играч,пошто ќе ми треба за последните дуели. Честитки за големата победа.До крај имам уште 4 утакмици од кои само една е сигурна за кладилница-пораз од Чернобил.А,другите,со тебе,креатив и свислајон не се сигурни.Тој Радулович, цар,27 скока.Леле најголем кретен сум еј.Какво крило ми избега.Мислев дека е во 21 и 45 да биде во 21 и 35.И ми избега.А многу беше добар.Најголем кретен суммм.
Инаку тепав ја со барселона.Од играта сум задоволен.
Епа другар пази се од него.Повеќе скокови имаше од барселона.18 има за скок што сакаш.И јас ќе гледам да закачам некој добар играч,пошто ќе ми треба за последните дуели. Честитки за големата победа.До крај имам уште 4 утакмици од кои само една е сигурна за кладилница-пораз од Чернобил.А,другите,со тебе,креатив и свислајон не се сигурни.Тој Радулович, цар,27 скока.
Ване овој не да си го претплатил а сеа за некоја недела ќе е 27 така да се заеба а и ќе ти се повредува.Не си морал да се брзаш.Ја радулович го земав 6 милиона и нешто а е 25 години.Ама твое мислам дека ќе ме скршиш ама во случај и ја да зеам некој ваков нема да ме тепаш лесно.AA да да, видов во меѓувреме.:helou:
Пристигна новата аквизиција во мојот клуб. 26 годишен центар кој го платив 8 500 000, 1 милион поскапо ама во тесно бев и морав да земам еден висок играч.Сега барем до 10 коло од следна сезона не зимам ништо,освен ако не почнува спонзорот повеќе пари да дава.
Знам Кирца, ама тоа е.Мораше да се зема нешто. Инаку за оффер прашував бидејќи еден наш репрезентативец видов, Нухији,таман за мене,со солидна цена и овој требаше да прифати брзо за да ако се стави на трансфер биде кај мене на 6 ти кај 18 30 часот(абе математика). Го земав овој ради скоковите (17),инаку имаше еден друг помлад и подобар само скок немаше.Ване овој не да си го претплатил а сеа за некоја недела ќе е 27 така да се заеба а и ќе ти се повредува.Не си морал да се брзаш.Ја радулович го земав 6 милиона и нешто а е 25 години.Ама твое мислам дека ќе ме скршиш ама во случај и ја да зеам некој ваков нема да ме тепаш лесно.
Инаку прашуваше за офер.Му даваш понуда и на менаџерот е дали ќе понуди или одбие.Ако понуди иде на трансфер маркет со почетна цена твојата понуда.На пример ако си му понудил на некој 5 милиони и прифати иде на трансфер маркет со почетна цена 5 милиони со твоја понуда.И си иде 3 дена стандардно.
Нухији не можеш да го земеш бидејќи на тој му е земен тимот а кога ќе му го земат иде од 0 директно.Инаку 17 има викаш.Го јаде радулович.Уствари он има 18 ама е 5 цм понизок.Знам Кирца, ама тоа е.Мораше да се зема нешто. Инаку за оффер прашував бидејќи еден наш репрезентативец видов, Нухији,таман за мене,со солидна цена и овој требаше да прифати брзо за да ако се стави на трансфер биде кај мене на 6 ти кај 18 30 часот(абе математика). Го земав овој ради скоковите (17),инаку имаше еден друг помлад и подобар само скок немаше.
бтв не мислам оти лесно ќе те скршам
Ја 0 и накако да дојдам до 20 цб мани.Ми се игра еден приватен куп.околу 30
ти