Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
некако и Лука ми беше исфорсиран у битни моменти и имаше грешке дешава се, може да се изведе добар потенцијал од тој дете и ми коначно да извадимо некое дете од младинску школу...
Курчо ичера доби овације од публику пуно, све ми иде на тој дека ќе га вратимо ако не тражи пуно
Пуно тражи иначе до сга ќе беше туј ама мож ќе треба да најдев НЗС затој што ми треба.
Лука много изигра лошо ама треба да му се даде подршка и шанса да се докаже до крај на сезону , едини што има потенцијал.

Пуно тражи иначе до сга ќе беше туј ама мож ќе треба да најдев НЗС затој што ми треба.
Лука много изигра лошо ама треба да му се даде подршка и шанса да се докаже до крај на сезону , едини што има потенцијал.
Не смо имале некога како њега доста време, само глава горе за дечка и поддршка. Подобро он да промаши 3ку, него преплатен пензионер

Не смо имале некога како њега доста време, само глава горе за дечка и поддршка. Подобро он да промаши 3ку, него преплатен пензионер
треба да се земе Курчо а Лука да му бидне бек ап сс некои 15 16мин по утакмицу.

У суботу у 18:00 против ТФТ на Кале. Што очекуете од утакмицу?

У суботу у 18:00 против ТФТ на Кале. Што очекуете од утакмицу?
Тешко да победимо.. али било би добро да добиемо..
Добри странци имав они.. наши играчи слабо..
Много не кочи што га немамо четвртога странца..
Автоматски споено мислење:

1000002243.jpg

Последно уредено:
Тешко да победимо.. али било би добро да добиемо..
Добри странци имав они.. наши играчи слабо..
Много не кочи што га немамо четвртога странца..
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 461204

Овуј сезону има ли шансе куп да се игра у Куманово? И Курчо слободан ли е? Мислу дека нема клуб, ако нема нека га доведуев мада па колко ќе може да изигра на ниво...

Днска очекују да изненадив наши и да гу добиемо тесно утакмицу.

Без Драшка и Радукиќа ништо не правимо днска јеби га

Екипа е ужас. Ни знае некој да организира акцију ни па да шутне.
Све се сведуе дај под кош на Луковиќа.
Толко лош избор на играчи ја до сга не сам видеја. Под хитно некој странац да се донесе што ќе знае да шутне и да направи улаз.

Екипа е ужас. Ни знае некој да организира акцију ни па да шутне.
Све се сведуе дај под кош на Луковиќа.
Толко лош избор на играчи ја до сга не сам видеја. Под хитно некој странац да се донесе што ќе знае да шутне и да направи улаз.
Ја па ке кажу треба да се доведе Курчо да се намава Драшко и да се доведе некој амер црнчуга што може да игра 3/4

Ја незнам што се дешава.. како све на битни утакмице останемо без играчи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom