Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Неам идеја шо да кажем... не знам ни зошто уопште ваков тим?
Утакмицава ми го смени мислењето многу од она што го пишуев вчера, додуша тимов шо не го извади вечерва. За кај ги чува? Ги казнува како нешто? Баш ништо не ми е јасно.

Неам идеја шо да кажем... не знам ни зошто уопште ваков тим?
Утакмицава ми го смени мислењето многу од она што го пишуев вчера, додуша тимов шо не го извади вечерва. За кај ги чува? Ги казнува како нешто? Баш ништо не ми е јасно.
Deep inside, you cry cry cry :place:

• Љубов
Reactions: S.L
Arne Slot: “I saw Manchester City's starting eleven and they didn't have one starter from the weekend but it felt like their best team”.“That is a bit of an insight. Chelsea can bring Estevao in… then after I made two substitutions tonight, we had six teenagers”.

катастрофа играчи изнакупија летоска. Го шитна Дарвин и Диаз ги замени со некои недокажани преценети таленти.

Arne Slot: “I saw Manchester City's starting eleven and they didn't have one starter from the weekend but it felt like their best team”.“That is a bit of an insight. Chelsea can bring Estevao in… then after I made two substitutions tonight, we had six teenagers”.

Леле, леле, половина милјарда потрошија летово, како некој од новинарите не му го плесна ова во лице... немам играчи, мајко мила, какво лузериште. Мислев дека никој не може да го надмине Клоп со изговорите, ама братов со спринт ке го помине. Те долги топки, те аути, те тимови сменети, те повреди.

Напаѓач зема од 150м, замена му зема од 100м и немал доволно играчи за сите позиции... :facepalm:
На комплетна средина додади играч од 120м, игледа сака и сите резерви +100м да му се...

• Љубов
Reactions: S.L
Ливерпулци ко бели мечки се заштитени од медиумите, вакви изговори да тресеа Аморим и Артета ќе ги распнеа на крст.
Очигледно кликови се прават само од мемиња за Арсенал и Јунајтед.

Леле, леле, половина милјарда потрошија летово, како некој од новинарите не му го плесна ова во лице... немам играчи, мајко мила, какво лузериште. Мислев дека никој не може да го надмине Клоп со изговорите, ама братов со спринт ке го помине. Те долги топки, те аути, те тимови сменети, те повреди.

Се изгуби скроз со изјавите сезонава, лани не се најде во ваква позиција и не го осетивме, ама затоа годинава искина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom