Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Орце Ѓорѓиевски (коалиција Твоја Македонија: ВМРО ДПМНЕ, СПМ, ДПСМ, ДС, СНСМ, БНП, ДСР, ПОДЕМ и др.)

• Амар Мециновиќ (Левица)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
pa najdobri se levica, ne se apaši, za niv glasam uste koga dobija mandat samo apasiev i krmov.. znaci unazad 7 god gi glasam..
Ме боли кур за кого гласаш, твое право си е тоа. Како тоа заклучи дека Орце ништо не работел пред да биде градоначалник и дека крадел? Си видел што ветил пред 4 години и што реализирал? Или така ти кажаа од партија па пишуваш колку да пишеш нешто?

Не сакам да испадне дека го бранам Орце, него тек треба да го видиме каков е во следни 4 години, ама дај преку кур со ваквите наративи од ракав извадени.

Ќе може ти вака како верен пратеник на Левица да објасниш што позадина има Амар? Зошто би гласал 29 годишен пилиштарец што во еден обичен поткаст се клешти како недоквакан кога ќе му постават прашање на сериозна тема? За Орце ете имаме некоја слика, заврши доста работи во Кисела Вода, можеби уз Митко Јанчев и оној на Крива Паланка најуспешниот градоначалник последниве 4 години.

Ме боли кур за кого гласаш, твое право си е тоа. Како тоа заклучи дека Орце ништо не работел пред да биде градоначалник и дека крадел? Си видел што ветил пред 4 години и што реализирал? Или така ти кажаа од партија па пишуваш колку да пишеш нешто?

Не сакам да испадне дека го бранам Орце, него тек треба да го видиме каков е во следни 4 години, ама дај преку кур со ваквите наративи од ракав извадени.

Ќе може ти вака како верен пратеник на Левица да објасниш што позадина има Амар? Зошто би гласал 29 годишен пилиштарец што во еден обичен поткаст се клешти како недоквакан кога ќе му постават прашање на сериозна тема? За Орце ете имаме некоја слика, заврши доста работи во Кисела Вода, можеби уз Митко Јанчев и оној на Крива Паланка најуспешниот градоначалник последниве 4 години.
Rekov deka nemal iskustvo pred da stane gradonacalnik na kisela voda.. Clenot pogore rece Amar nemal iskustvo, a orce imal li iskustvo pred da bide gradonacalnik na kisela voda? I sto podrazbira pod toa nemal Amar iskustvo, i dali misli deka 3-4 god kako sovetnik ne se iskustvo..

На минатите локални имале 8 а сега имаат преку 20 кандидати
Толку ли ви е тешко реален муабет да направите не можам да разберам
Каде се кандидатите за општините со највеќе гласачи?
Објективно ова се многу глупи политички потези.

Rekov deka nemal iskustvo pred da stane gradonacalnik na kisela voda.. Clenot pogore rece Amar nemal iskustvo, a orce imal li iskustvo pred da bide gradonacalnik na kisela voda? I sto podrazbira pod toa nemal Amar iskustvo, i dali misli deka 3-4 god kako sovetnik ne se iskustvo..
Извини ама на 29 годишњак не се дава да води милионски град.

Не замарај жити бога, до вчера членска од ВМРО имаше и они те вработија, земал за Левица дрви кур. Орце за Амар е Џон Кенеди.
Не се резили.
Амар е единствениот талентиран млад политичар во Македонија. Ваков калибар на млад политичар немаат ни Сдс ни Вмро. Левица има само 1 - Амар.

Амар има политичка дубина, простор за напредок и собирање искуство. Јасна и концизна мисла, течна, разбирлива, суштинска.

Орце нема појма од политика буквално е залутан во полтиката како и цел нивни партиаки врв и кога би искочил како независен кандидат без името на партија 200 гласа плафон.

Не се резили.
Амар е единствениот талентиран млад политичар во Македонија. Ваков калибар на млад политичар немаат ни Сдс ни Вмро. Левица има само 1 - Амар.

Амар има политичка дубина, простор за напредок и собирање искуство. Јасна и концизна мисла, течна, разбирлива, суштинска.

Орце нема појма од политика буквално е залутан во полтиката како и цел нивни партиаки врв и кога би искочил како независен кандидат без името на партија 200 гласа плафон.
Јувенташко комуњарче, оди бе фрли се од некој мост и не замарај жити се. Ме заболе мене за Орце, веројатно ќе биде уште еден во низата кои се измочале врз градот, ама те молам не ми соли памет за тие ретардираните од Левица, особено нивниот лидер, машката Шеќеринска.

Течна мисла имал Амар хахахахаа, затоа се усра кога му влезе Ландов со клизачи кога го праша дали ќе си даде оставка како пратеник пошо нивниот лидер така збореше на претходните избори, демек овие што губеле од ВМРО/СДСМ им било сеедно ако изгубат пошо секако ќе лапале пратеничка плата. Мачка му го изеде јазикот тогаш, му се стврдна течната мисла.

По неговото CV заклучив дека ништо не работел.

1760043127283.png

Орце? Од приватен сектор доаѓа колку што знам јас, зборам пред да биде градоначалник на Кисела Вода.
Како се викаше приватниот сектор? ВМРО ДООЕЛ.

Да дека Орце на 34 години како талентиран член на партија му се дава да води општина од скоро 100 000 жители. Али нормално капацитет е, со самото тоа што збори англиски им е во топ 100 најквалитетни кадри.

Патем апсолутно сите ботови се активирани, нешто анкетиве на Мицко изгледа не му се баш по мерка. Ајде немајте гајле, важно е работа ви се отвори некој денар ќе капни.

Последно уредено:
Има работено на добра позиција, ама не сум баш сигурен колку има одено на работа. Баш би сакал да знам дали неговите сопартијци ќе откријат на која позиција има работено претходно и какви квалификации имал за да влезе на истата :D

Квалификацијата која сегде му ја потенцираат е дека

. Активно зборува англиски јазик.

По неговото CV заклучив дека ништо не работел.

Прегледај го приврзокот 457788

Како се викаше приватниот сектор? ВМРО ДООЕЛ.

Да дека Орце на 34 години како талентиран член на партија му се дава да води општина од скоро 100 000 жители. Али нормално капацитет е, со самото тоа што збори англиски им е во топ 100 најквалитетни кадри.

Патем апсолутно сите ботови се активирани, нешто анкетиве на Мицко изгледа не му се баш по мерка. Ајде немајте гајле, важно е работа ви се отвори некој денар ќе капни.
Не знам од каде ги влечеш податоциве, Википедиа ваљда, ама овде е опишана политичката кариера на Орце, од УМС до денес. Не знам каде точно има работено, ама сигурен сум дека беше приватен сектор. Еве Сајбер Рајдер нека каже, ваљда го знае точниот податок.

Не знам која ти е поентава со спинувањето, и ти ли си некој ретардиран бот од Левица? Ако си не ме цитирај воопшто, терај магарето.

Боооооо проливи еј, 5 страни прочитав од темава, 5 различни идиоти напишаа исти кур работи за ретардирана партија небитна како ланскиот снег.

Ne se bitni godinite, rabotata e vo politikata.. Ako pratis podkasti i intervjua na Amar, ke uvidis deka negovata politika (kako i na Levica) e da ne se privatiziraat javnite pretprijatija.. Micko preku Orce sve ke privatizira, duri Micko sam rece deka drisla ke ja privatizira, posle koga ke ti doagjaat smetki za smet i voda po 2.000 ke si go cesas mozokot kade e pogresena rabotata.. Treba da sfatis deka politika e vo igra, partiite se vo igra i nivnite ideologii, Micko preku Orce ke go serifuva Skopje i ke si lapa pari od biznisi, kako sto i do sega sto vodi biznis politika, kur go boli za narodot i samo si lapa pari so tenderi i kurci palci..

Ne se bitni godinite, rabotata e vo politikata.. Ako pratis podkasti i intervjua na Amar, ke uvidis deka negovata politika (kako i na Levica) e da ne se privatiziraat javnite pretprijatija.. Micko preku Orce sve ke privatizira, duri Micko sam rece deka drisla ke ja privatizira, posle koga ke ti doagjaat smetki za smet i voda po 2.000 ke si go cesas mozokot kade e pogresena rabotata.. Treba da sfatis deka politika e vo igra, partiite se vo igra i nivnite ideologii, Micko preku Orce ke go serifuva Skopje i ke si lapa pari od biznisi, kako sto i do sega sto vodi biznis politika, kur go boli za narodot i samo si lapa pari so tenderi i kurci palci..
Ако сака и 200.000 нека доаѓа сметка за вода и смет и ако сака нека ја роботизираат Дрисла, само нека го средат проблемот со депониите и загадувањето, ме заболе дали тоа бил Амар, Орце, Ставре или Петко. Не ме интересира ни идеологија ни партија, дела сакам, т.е. сите сакаме дела, сите непартиски обоени и неретардирани со чест на исклучоци. Не ми ја објаснувај идеологијата на Левица, иди бранете ја и ослободувајте ја Палестина и не замарајте.

Ако сака и 200.000 нека доаѓа сметка за вода и смет и ако сака нека ја роботизираат Дрисла, само нека го средат проблемот со депониите и загадувањето, ме заболе дали тоа бил Амар, Орце, Ставре или Петко. Не ме интересира ни идеологија ни партија, дела сакам, т.е. сите сакаме дела, сите непартиски обоени и неретардирани со чест на исклучоци. Не ми ја објаснувај идеологијата на Левица, иди бранете ја и ослободувајте ја Палестина и не замарајте.
IC ne mi cue za Palestina, nitu pak se interesiram na taa tema.. Skopjevo treba da se opravi, ama nema koj da go opravi..

Не знам од каде ги влечеш податоциве, Википедиа ваљда, ама овде е опишана политичката кариера на Орце, од УМС до денес. Не знам каде точно има работено, ама сигурен сум дека беше приватен сектор. Еве Сајбер Рајдер нека каже, ваљда го знае точниот податок.

Не знам која ти е поентава со спинувањето, и ти ли си некој ретардиран бот од Левица? Ако си не ме цитирај воопшто, терај магарето.

Боооооо проливи еј, 5 страни прочитав од темава, 5 различни идиоти напишаа исти кур работи за ретардирана партија небитна како ланскиот снег.

1760046129596.png

Знам дека за ботови четвртиот и петиот збор се малку тешки за разбирање али еве ќе пробам да ти ги објаснам. Тоа е како ќе одиш на некое место и треба да работиш 8 часа на ден ( ама вистински, како на државно оние 15 минути кога треба да пополниш формулар еден во денот) епа така ама 8 часа на ден. И тоа така кога ќе го правиш некој подолго период се вика дека имаш искуство во работење. Знам дека ова ти звучи комплетно смешно, како кој нормален би одел 8 часа на ден да работи наместо да се зачлени во партија и да пие кафе по цел ден на работа, и да проба да ја ебе новата колешка што ја примија преку партија али има будали такви уште што одат и работат.

Знаеш што е уште посмешно имам ставено слика, како може да не разликуваш дали нешто е од википедија или од некој друг извор.

@Ноу

Ова е без никаква зафрканција, ако сакаш направи и СС од ова и покажи им го на претпоставените. Под итно да им побараш да те унапредат и да те стават за шеф на овие другиве тапчовци. Освен еден од СДС за пописот кога се караше, ти си единствениот во подолго време што знае да дискутира, да врати, да срочи аргумент и тоа да личи на нешто. Да нормално си тераш вода на твоја воденица со дискусиите, али барем личи на нешто. Овие другиве жали боже парите што им ги давате.

Посебно пациентиве од последниве неколку дена со "А што е со Штип и Велес". Чисто колку да си исполнат квота дека пишале нешто. И кажи им, се познава дека има пуштено директива за што треба да се збори, кога одеднаш во ден,два ќе се накотат повеќе луѓе со истата цел. Се приметува едноставно. Далеку е подобро тебе само да те остават тука, и ќе има далеку поголем ефект, одколку мутењето на вода што го прават сите останати.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom