Нотни записи на македонски песни

• Креатор на темата Креатор на темата mythbuster
  • Време на започнување Време на започнување
Нема не се обидувај да му докажеш човекот е решен да биде по негово и тоа е.

Ние сме глупи он е најпаметен.Тоа е тоа.
Човек да се покае 100 пати што прашал.

Дури и се потрудил да ги конвертира што е најинтересно но,не ја сваќа суштината.

Не сваќа дека едно е ноти друго е акорд и дека конвертираното на интернет од акорд на ноти не е воопшто исто кога се свири т.е. не се точни нотите во самото петолиние.

Но ајде сепак за крај сметам дека таа харизма тоа разбирање што го има тој за другите,треба и да го пофалиме!
После споделените конвертирани ноти,јас сметам дека тој е македонскиот
Бил Гејтс, интернет просветител и дека му нема рамен во државата по пребарување и користење интернет.
Slushaj Prijatele,

Kako shto gledash od tolku chlenovi NITU eden ne ni proba da ti pomogni. A i nikade nema da gi najdish notite!

A Jas ti nudam reshenie i ti ushte me ponizhuvash? Koja kultura ja imash a se prajsh pijanist? Demek Akademski gradjanin!

Treto AKO nemash pojma od Internet ne e sramno da si priznajsh! Dovolno che beshe da ja pogledneshe stranata a ne kako slep po stapot da mi povtoruvash Akkordi, bla bla., CITAJ BE!!! na stranata imash opcija shto se plajcha 2,99€ i ete ti Noti. Ama ti ne gi ni pogledna!

Ama poshto si aroganten i neblagodaren ne ni ochekuvam da se zablagodarish.Podobro recheno ochekuvam novi "navredi"

A poshto nema nikade da gi najdish notite od pesnite eve ti nekolku sekundi od Гледај го срцето pa ako IMASH madina sedni na Pijano i
odsviri gi notive i pishi mislenje!

Ako te bendisaa javi se 20€ od pesna!
Toa zaradi Bill Gates !

Dotogash prajte si so @Dani muabet kako ovaj guru VOUAGER kolku odi na nervi i kolku go tupi!

Attachments

Последно уредено:
Slushaj Prijatele,

Kako shto gledash od tolku chlenovi NITU eden ne ni proba da ti pomogni. A i nikade nema da gi najdish notite!

A Jas ti nudam reshenie i ti ushte me ponizhuvash? Koja kultura ja imash a se prajsh pijanist? Demek Akademski gradjanin!

Treto AKO nemash pojma od Internet ne e sramno da si priznajsh! Dovolno che beshe da ja pogledneshe stranata a ne kako slep po stapot da mi povtoruvash Akkordi, bla bla., CITAJ BE!!! na stranata imash opcija shto se plajcha 2,99€ i ete ti Noti. Ama ti ne gi ni pogledna!

Ama poshto si aroganten i neblagodaren ne ni ochekuvam da se zablagodarish.Podobro recheno ochekuvam novi "navredi"

A poshto nema nikade da gi najdish notite od pesnite eve ti nekolku sekundi od Гледај го срцето pa ako IMASH madina sedni na Pijano i
odsviri gi notive i pishi mislenje!

Ako te bendisaa javi se 20€ od pesna!
Toa zaradi Bill Gates !

Dotogash prajte si so @Dani muabet kako ovaj guru VOUAGER kolku odi na nervi i kolku go tupi!
Друже вака немам намера да се убедувам со тебе секојдневно.
Ем нудиш “решение” ем во исто време си арогантен ,дрзок ем се декларираш како најпаметен.

Јас бидејќи не сретнав никаде записи,затоа побарав овде бидејќи има и такви луѓе кои истите ги запишуваат во петолиние или пак евентуално на некој да му се наоѓа збирка на такви песни и слични на таквите,
би било убаво да ги сподели истите ,сметам дека не само на мене туку и на други луѓе кои свираат клавир по ноти ќе си ги видат превземат и секогаш би им биле достапни.

Најдобронамерно ти велам,не е на одмет прво да почнеш од почетокот да се преиспиташ самиот како цело време разговараш па после спомни за навреди и понижувања.

И ти се извинувам ако некаде те навредив!

Друже вака немам намера да се убедувам со тебе секојдневно.
Ем нудиш “решение” ем во исто време си арогантен ,дрзок ем се декларираш како најпаметен.

Јас бидејќи не сретнав никаде записи,затоа побарав овде бидејќи има и такви луѓе кои истите ги запишуваат во петолиние или пак евентуално на некој да му се наоѓа збирка на такви песни и слични на таквите,
би било убаво да ги сподели истите ,сметам дека не само на мене туку и на други луѓе кои свираат клавир по ноти ќе си ги видат превземат и секогаш би им биле достапни.

Најдобронамерно ти велам,не е на одмет прво да почнеш од почетокот да се преиспиташ самиот како цело време разговараш па после спомни за навреди и понижувања.

И ти се извинувам ако некаде те навредив!

Ovaa Gratis SE DRUGO 20 Evra po pesna!
Ako imash interes pishi Privatna poraka vo sprotivno so srejcha
Caos

Screenshot 2025-03-05 at 07-04-19 about blank - Гоце Арнаудов - Гледај го срцето.pdf.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom