Slushaj Prijatele,Нема не се обидувај да му докажеш човекот е решен да биде по негово и тоа е.
Ние сме глупи он е најпаметен.Тоа е тоа.
Човек да се покае 100 пати што прашал.
Дури и се потрудил да ги конвертира што е најинтересно но,не ја сваќа суштината.
Не сваќа дека едно е ноти друго е акорд и дека конвертираното на интернет од акорд на ноти не е воопшто исто кога се свири т.е. не се точни нотите во самото петолиние.
Но ајде сепак за крај сметам дека таа харизма тоа разбирање што го има тој за другите,треба и да го пофалиме!
После споделените конвертирани ноти,јас сметам дека тој е македонскиот
Бил Гејтс, интернет просветител и дека му нема рамен во државата по пребарување и користење интернет.
Kako shto gledash od tolku chlenovi NITU eden ne ni proba da ti pomogni. A i nikade nema da gi najdish notite!
A Jas ti nudam reshenie i ti ushte me ponizhuvash? Koja kultura ja imash a se prajsh pijanist? Demek Akademski gradjanin!
Treto AKO nemash pojma od Internet ne e sramno da si priznajsh! Dovolno che beshe da ja pogledneshe stranata a ne kako slep po stapot da mi povtoruvash Akkordi, bla bla., CITAJ BE!!! na stranata imash opcija shto se plajcha 2,99€ i ete ti Noti. Ama ti ne gi ni pogledna!
Ama poshto si aroganten i neblagodaren ne ni ochekuvam da se zablagodarish.Podobro recheno ochekuvam novi "navredi"
A poshto nema nikade da gi najdish notite od pesnite eve ti nekolku sekundi od Гледај го срцето pa ako IMASH madina sedni na Pijano i
odsviri gi notive i pishi mislenje!
Ako te bendisaa javi se 20€ od pesna! Toa zaradi Bill Gates !
Dotogash prajte si so @Dani muabet kako ovaj guru VOUAGER kolku odi na nervi i kolku go tupi!
Attachments
Последно уредено: