Новата Влада на ВМРО ДПМНЕ/ВРЕДИ/ЗНАМ

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Кои идоти донесовме на власт еј ? Ја слушам министерката за финансии дека ценатаа на јајцата била иста ко лани ? :tapp: Ова се вика не ми е криво што ме лажеш туку криво ми е што мислиш дека ти верувам! Прават будала од народот еј со прст не мрднаа! Се што ветија 0 исполнија! Нели ќе ја укинеа мрежарината?Ќе ја намалеа акцизата на горивата, ќе поништеа Бехтел, преспански , договор за добро соседство... Ех мое ДПМНЕ или ДРПМЕ ќе паднете на избори и тоа незнаете колку многу...
Nikogas ne vetile niedna od tie raboti.

Читајќи ги делузииве на Мацко во сите политички теми јасно ми е зошто е активен во темата “Зошто сум сам”.
Уште долго ќе бидеш.

Се крчка дека само за да присуствува на последнава посета во УСА, мицко искеширал 5 милки
Што се 5 милки, џабе пари. Јас мислам дека киндер јајца има шверцано ем да се заблажат ем сувенир да имаат од Мицко.

Ии за левица да гласаме и да дојдат тие на власт истото ќе го прават
Ова “истото ќе го прават“ е твое мислење или се обидуваш да дисквалификуваш.
Гласајте за кого сакате, само бидете прифатете ги и последиците од вашито таков избор, немојте подоцна да релативизирате, демек сте биле излажани.
Моето е секој политички субјект кој во програмата и во јавните настапи ги има следниве програмски определби:
-ПОНИШТУВАЊЕ НА ПРЕСПАНСКИ и се што следуваше.. ОДНОСНО ЗА УЧЕНИ а НЕДОУЧЕНИ ДА СЕ ВРАТИ ИМЕТО МАКЕДОНИЈА;
-ПОВЛЕКУВАЊЕ од договорот со Бугаристан;
-ЗАМРЗНУВАЊЕ (како почеток) на членството во ОТАН;
-Повлекување од ЕУропскиот пат и барање на алтернативи за истата кон Исток, Југ, Север и Запад.

Nikogas ne vetile niedna od tie raboti.
Е па добро штом не ветиле за цените на јајцата нека ги покачат да речеме 1000 денари едно Јајце... ние што имаме повеќе :) пари ќе заарботиме.

А дали ветија дека сите закони со Република Македонија ќе ги сменат со Репубљик Северџганистан?

Е па добро штом не ветиле за цените на јајцата нека ги покачат да речеме 1000 денари едно Јајце... ние што имаме повеќе :) пари ќе заарботиме.

А дали ветија дека сите закони со Република Македонија ќе ги сменат со Репубљик Северџганистан?
Не разбирам зошто сте толку досадни.

СДС го потпиша преспански што налага да мора да биде сменето се.
И да, се ќе биде сменето во Северна. И Гоце Делчев да се врати од мртвите и он ќе МОРА да го смени името на секој документ.

Не само досаден туку и упорен се додека и последниот Северџган (од сите бои) не ја напушти Македонија!

И да, се ќе биде сменето во Северна. И Гоце Делчев да се врати од мртвите и он ќе МОРА да го смени името на секој документ.
Така е...
Гордо Македонија!
Ја нисам одавде ја сам био у подрум!

taka e. ti treba da prifatis deka levica izigra klucna uloga za smena na vmro i ubistuvanjeto na mkd. ova sega severnava e poveke nivno delo nego li uck na primer. klasicni gomna bez mozok...

taka e. ti treba da prifatis deka levica izigra klucna uloga za smena na vmro i ubistuvanjeto na mkd. ova sega severnava e poveke nivno delo nego li uck na primer. klasicni gomna bez mozok...
Isto i ti treba da prifatis deka pratenici od VMRO glasaa za severna. Bez niven glas nemase da se ostvari.

Isto i ti treba da prifatis deka pratenici od VMRO glasaa za severna. Bez niven glas nemase da se ostvari.
Dobro be Darling ushte so toa sranje?
Da! glasale 7-8 mina a jasni se i okolnostite.
Se prashuvam kako ednash nikoj ne gi spomni tie ostanatite 72 pratenici!

Za se e kriva SDS na chelo so Sheikon strumichki. Isto kako shto e kriv i za site osudeni "teroristi".

A najzhalosno e shto ushte ima mnogumina koi ja prechutuvaat vistinata i i slavata kako heroi.

Za podsetuvanje:

1000012370.jpg
1000012371.jpg
1000012372.jpg

Последно уредено:

ne. individualci koj bea izbrkani od vmro glasaa za promena na imeto. nitu eden od niv ne e poveke prstenik na vmro. toa se sluci kako rezultat na przino. przino e delo na kurton revolucijata.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom