Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.594
Поени од реакции
3.852
Нема опции многу ама сепак кој кур го става Чуквуезе во 90 минута ? Тогаш ќе брка гол додека предходно со Муса бранеше нерешено, се виде дека скроз паднаа во 2 полувреме мораше да освежи нешто. И против Јувентуст беше исто 0 шутеви во рамки на гол цел натрпевар и на крајот му текнува дека Чуквуезе постои во тимот, не дека е екстра квалитетен ама за 20-30 минути одморен ќе изигра нешто

Ај белким ќе го трпиме уште наредниве 3-4 кола

Последно уредено:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.873
Поени од реакции
6.699
Рибата смрди од главата, и играта на терен и самиот Фонсека е симптом на лош менаџмент.

Фонсека би рекол и дека има потенцијал али да беше арен у главата, а он земал како циган некој цела утакмица рипа поред аут линија уместо да собере муда и да иде на 3 бода.

Или со други зборови типичен провинциски тренер што нема никад да направи ништо у кариерата.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
И лош менаџмент, и слаба клупа, и лоша игра, све тоа стои, и никој не е за оправдување од Кардинале до играчите.

Ама мора некој да почне јавно да збори за ужасното судење кое Милан го трпи више одреден период

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.173
Поени од реакции
740
Ja bi mu dal.ultimatum , slednite 3 meca 9 boda .
Genova doma
Verona gosti
Roma doma
Trite ekipe se uzazni ova sezona , eve Verona gubi od Empoli , ako ovie nema muda da gi pobedi slobondo zamena so trnerot na Caglari , glava za glava

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.678
Поени од реакции
5.444
Абе ултиматумот беше 4 од 4 со емполи мемполи, аталанта и со четниците, ама уште е тренер, доверба имале.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.600
Поени од реакции
4.176
Повторно нешто се шушка иако има демант од Ред Бирд.
До Август 2025 Ред Бирд треба да им ја вратат позајмицата на Елиот Менаџмент која изнесува околку 700 милиони сосе камата.
Очекувам две сценарија или Ред Бирд до Август ќе продаде дел од Милан за да може да ја врати позајмицата или доколку не успеат да ги вратат парите Елиот Менаџмент ќе ја преземе контролата врз Милан.
Како и да е мислам дека следното лето во Милан ќе има повторно нови турбуленции.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.244
Поени од реакции
14.546
Најавуваат Калабрија пред Емерсон. Баш таков треба против еден куп брзи и физички доминантни играчи на ЦЗ. :eek:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.873
Поени од реакции
6.699
Најавуваат Калабрија пред Емерсон. Баш таков треба против еден куп брзи и физички доминантни играчи на ЦЗ. :eek:
Ако Калабрија неможе да се носи со лево крило на Црвена Ѕвезда у 2024 година нема што да бара не само у Милан туку у било кој тим од Серие А.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.244
Поени од реакции
14.546
Ако Калабрија неможе да се носи со лево крило на Црвена Ѕвезда у 2024 година нема што да бара не само у Милан туку у било кој тим од Серие А.
Ова на крај можеби е претерано, но ова дилема постои.

Kajgana Shop

На врв Bottom