Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
14 август 2022
Мислења
1.453
Поени од реакции
1.788
zs e so pari brat fake e ne ko kaj ovie natural prirodni ligi brat ovdeka dosol kurov mi lence ke se pravi zvezda nejmar plata tamu koj znae klk miliona a bratot ne ni igra kur go boli ronaldo cr7 jutuber stana i toj kurr go boli znaci nema poentaw brat kako da objasnam. GLej si premier liga engleska moive glej si la liga spansko sea real gledam si girona mivovski boki nasiov igra glej si seria a italija ne glupostive ne ti treba moj sovet od mene mada demokratija e kako sks ali ja ovie arapive ic kur ne gi esapam da znaes toa
Убаво објаснето морам да признаам.

Член од
13 јули 2024
Мислења
487
Поени од реакции
770
Обавезно брат само порано да кажеше, јас веќе манав сускрајб пакет на Канал + да гледам арапско првенство.
brat tvoja ooddluka ti vikam ali jbg ne vikam deka si zaebal ali mozda ke ti se svigja aj da ne ti krsam film najbolje e premier liga po mene edvajj cekma sekoe kolo koga sum u moznost gledam

Член од
26 август 2008
Мислења
739
Поени од реакции
537
zs e so pari brat fake e ne ko kaj ovie natural prirodni ligi brat ovdeka dosol kurov mi lence ke se pravi zvezda nejmar plata tamu koj znae klk miliona a bratot ne ni igra kur go boli ronaldo cr7 jutuber stana i toj kurr go boli znaci nema poentaw brat kako da objasnam. GLej si premier liga engleska moive glej si la liga spansko sea real gledam si girona mivovski boki nasiov igra glej si seria a italija ne glupostive ne ti treba moj sovet od mene mada demokratija e kako sks ali ja ovie arapive ic kur ne gi esapam da znaes toa
mn tocno

Kajgana Shop

На врв Bottom