Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
13 јули 2024
Мислења
487
Поени од реакции
770
star igrac za barsa dobar ali star vcera zavcera ne mi teknuva koga izigra top so bajern ko sho znam ali sho znam nekako barsa dzabe eee ko sho rekov za szecksyd poljakot kako i da se pisuva da go ebam u gz so purata sho ja pusi za dzabe go zemaa ali on kur go boli si krka paricki tk i ovoj najverojato ke potpise. Top zasiluvanje ne vikam ne ali arauho valjda sea ke se vrati ko sho citam pa mozda ke igraat kunde i on ali ovoj saka da bide szeczy i da duva pura ko nego abe sho pravat pari i slava ne e realno hhhahah

Член од
5 март 2018
Мислења
16.598
Поени од реакции
18.833
Летна овој со паметот, нема назад :D
Автоматски споено мислење:

Од мај било видеото после поразот во купот од Јунајтед, од таму се почна :ROFLMAO:

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.598
Поени од реакции
18.833
Кој ненормален би гледал Арапско првенство побогу

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.693
Поени од реакции
11.899
Ти не си нормален
Па ти праша кој ненормален би гледал Арапско првенство. Стекот сам се пријави.
Требаше да прашаш кој нормален би гледал Арапско првенство за ова да има смисла

Член од
13 јули 2024
Мислења
487
Поени од реакции
770
zs e so pari brat fake e ne ko kaj ovie natural prirodni ligi brat ovdeka dosol kurov mi lence ke se pravi zvezda nejmar plata tamu koj znae klk miliona a bratot ne ni igra kur go boli ronaldo cr7 jutuber stana i toj kurr go boli znaci nema poentaw brat kako da objasnam. GLej si premier liga engleska moive glej si la liga spansko sea real gledam si girona mivovski boki nasiov igra glej si seria a italija ne glupostive ne ti treba moj sovet od mene mada demokratija e kako sks ali ja ovie arapive ic kur ne gi esapam da znaes toa

Kajgana Shop

На врв Bottom