se talozat vo krvnite sadovi,
Во кои крвни садови се таложат?
Истата ли крв тече во вените и артериите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
se talozat vo krvnite sadovi,
Ako citas takvi magazini za zabava sekakvi gluposti ke se iznaçitash.Да му се збоктиса на човек од думање што смее да се јаде.
![]()
Доктори откриваат дали свинската маст е здрава и како навистина влијае врз целиот организам: Сме биле во заблуда!
Конечно, експертите ја разјаснија оваа дилемаwww.ubavinaizdravje.mk
Ви текнува веројатно на аспартамот, сите го рекламираа како чудо на 20 век. Испадна канцероген. Тоа е, борба мерена во илјади милијарди долари.
Али јадете што ви е волја
Откажување од пушењето. Табу тема за пушачите.
Се отепаа луѓето докторите да ги слушаат што да прават.
А се отепаа и докторите од советување на пациентите, секоја чест на исклучоците како Александар Митов што цело време труби за исхраната. Повеќето за жал служат исклучиво на фармацевтската индустрија, одма лупаат апчиња како да се работи за бомбони.
Losho ti e postavena temata.Мајка во Канада: цитат: „По 2 месеци на кетогена диета, мојата астма која ме пратеше цел живот исчезна. Земав инхалатори секој ден. Во 30+ години, ниту еден доктор не предложи промена на мојата исхрана за подобрување или елиминирање на астмата. Ниту еден.“
Успешен бизнисмен со семејство во Монако реплицира: „Исто и со мене. Страдав од "хронично воспаление" 10 години. Десетици лекари, специјалисти... Ниту еден не спомена исхрана. Но кога конечно си направив сопствено истражување во 2007 година и ја сменив исхраната, во рок од 3 недели промената на подобро беше буквално спектакуларна.“
Друг пак додава: Bret Weinstein дискутираше за слично искуство во неговата последна книга со Heather Heying, „A hunter gatherer's guide to the 21st century“
Значи, за ова зборува дури и брачен пар биолози кои авторирале книги. Значи, ова е повеќе од „пар анегдоти“.