Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Sussaro напиша:
И тогаш откако Јован го крстеше Исуса му рече сега ти ќе ме крштеваш мене.

Ада-Девојка млада

Ада ретко сум среќавал паметни девојки во животот а интелигентните се бројат на прстиве од левава рака. Да почнеме од почеток. Твоето толкување на метафизичките принципи е од старт конфузно непрактично. Го искористи моето барање да ми направиш анализа за да ми реплицираш на темата комунизам vs капитализам дури и помалку пакосно. Колку и да е здраворазумско твоето мислење не е до крај исправно затоашто не можеш да ги сегрегираш емоциите од разумот. Не би те бивало за порота. Тоа е разбирливо со оглед на полот на кој му припаѓаш иако одскокнуваш од нив. Црвената боја на косата има едно единствено значење-забележете ме. Генералистички гледано таа боја е најчесто поврзувана со јако либидо. Опозитирачки на тоа во анималистичкиот свет таа боја е поврзана со животни што содржат опасни хемикалии или оружја и нешто од кое треба да се одстапи. Ада кај тебе се појавува психолошката особина наречена когнитивна дисонанса. Фактичката и исперцепирана состојба на реалноста е во сукоб со посакуваната, мечтателската. Како човек што ја согледува социолошката база и општествената структура и односите на предметите појавите и процесите делува помалку разочарувачко па и застрашувачко. Како хуманист сакаш да веруваш во Црвен Крст, Грин Пис, Доктори без граници и слични непрофитабилни и невладини организации коишто ги делат твоите ставови и идеи, односно организации коишто предимствено служат за перење пари, политички пропаганди и материјални цели. Се надевам не требаше јас да бидам тој што ќе ти го каже ова нели? Она што ќе ги разреши дилемите е аксептацијата на системот на ад-хок база земено здраво за готово. Не можеш да се бориш против тоа не можеш да го смениш редно е да го прифатиш. Имаш одлична ментална структура за разбирање на уметноста талент што ретко кој го поседува. Оној што го зголемува знаењето ја зголемува и тагата ќе рече Библијата. Одржи го тој баланс на восприемање на знаење и простотата на толкување и нивелирање бидејќи тоа е решението за сатисфакциско емотивно и ментално вдховение истовремено баланс што е толку тешко да изгради и одржи. Тешко дека меѓу копуциве ќе најдеш машко коешто ќе успее сопатнички да продолжи со тебе. Ако тоа го бараш (а знам дека е така) тогаш ќе го имаш проблемот на пронаоѓање тежок проблем но не и нерешлив. И кога сме веќе тука добро запамти дека You and I are the same Darian, we are smart enough not to buy into the oldest myth running: love. A fiction created by people to keep them from jumping out of windows." (што би рекол мојот омилен филмски јунак). Знам дека го знаеш тоа треба да не го одрекуваш. Можеби имаш душа за цел свет но дали целиот собран свет го има истото за тебе. Хедонизмот но не во претерани граници многу би ти помогнал-практикувај го почесто. Уживај во ступидноста декаденцијата турбо фолкот запамти дека среќата најчесто е скарана со филозофијата, уметноста. Иднината е подеднакво зебана како и минатото. Поезијата идеологиите исто така. Задоволството е константа отсекогаш истите состојќи го содржале. Ти посакувам се најдобро во животот научи да ги држиш и мечот и штитот истовремено. Урамнотежи ги имаш сите знаења и можности за тоа. Ти треба само волјата.
Оваа заедно со анализата од Разиел наменета за мене е една од најодржаните кои сум ги добила. Искрено малце повеќе ме подзамисли, и морам да признаам дека it makes sense..итекако. Ти благодарам, капиталисту еден:back::icon_lol::icon_razz
Fantom_oh напиша:
Ада, јас уште чекам...
Трпение децо...Убаво ви кажа чичко Серпико
А ја денеска ќе се потрудам да им направам анализи на сите на кои сум и ветила. Али и јас сум само човек:cry::icon_lol:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Бидејќи Зигмуд Фројд е зафатен а исто и неговата сопруга, јас ќе побарам една анализа од Данте Алигиери Смајловски БАДА дос Сантош Бинг :pipi:

Член од
10 јули 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
SWEDEN
detalna realna analiza ovakvo chudo do sea ne ste videle Vi garantiram ...citajte pazljivo

Avatar : ochi koi te gledaat zad grmushki sto sakal pisatelot da kaze ?

Deka e otvoren i saka vistina , da Ve pogledne u ochi .

Zasto zad grmushki ? Zatoa sto del od nego mozat da go vidat samo tie sto imaat mentalen kapacitet za da gi potrgnat.

Ime : SWEDEN zasto ? Pisatelot sakal da kaze deka saka SEX , ne saka dvolicnost i trtomudenje bas kako sto e u SVedska.

Potpis : drevna mudrost na Lao Ce koja e premnogu dlaboka pa ostanuva zapamtena kako tragikomicna... steta

Upatstvo za upotreba pri citanje na postovite na SWEDEN :

Sekoj post napisan od SWEDEN ne e za sekogo a i namerata na pisatelot bila i ke ostane da pisuva vo shifri za da ne go razbiraat NORMALNITE a pri toa da se smee na nivnite naivni komentari.

Zasto SWEDEN se prai fraer ?

Zatoa sto SWEDEN sfatil deka nema sogovornici od koi moze da nauchi nesto odnosno mnogu se retki. Ruljata ne razbira podlaboka misla pa zatoa SWEDEN provocira kolku da vidi so koj ima rabota sekogash bilo i ke bide. SWEDEN e majstor na kamuflazata , covek so iljada lica se ke napravi da iskochi vistinata zatoa SWEDEN E SWEDEN :)

Zasto Sweden e opsednat so prostitutki ?

Zatoa sto e perverzen a najpoveke poradi provociranje i cepanje od smeenje dur cita naivni komentari od moralno najispravnite od forumot :)

Zasto SWEDEN ima 38 cm vo potpis ?

Za da predizvika revolt , zavist i mentalno palenje od tipot mladi majmun video bananu pa pomislio da skoci i on na nju .... i da se smee poradi toa :)

Zasto SWEDEN e surov ?

Zatoa sto e iskren a vistinata boli , zatoa sto e objektiven bidejki nema zadni nameri i forumot go razbira SAMO kako zabava komunikacija i diskusija a ne pole od kade ke proizleze nekoe podlaboko druzenje barem ne so onie od plebsot... Da e u Makedonija pa da kazesh eve go se cepa tuka za da gi ebe forumdjikite , ama ne e taka be deca. Ne deka ne sum ebel nekoi naivni koi nalutale ama sea e sosema druga prikaskata ... se cepam za da vlezam u miljeto Balkansko posto toa mi fali , mi nedostiga malce seljachenje, ja u realniot zivot sve so kulturni luge komuniciram nema ni pcuenje ni nisto cisto biznis jebem ti ja takov zivot ako ne mozam tuka da se iseljacham malce i da se posmeam ... Ako nekoj direktno sum navredil i si zemal pri srce zalam stvarno.

Zasto SWEDEN e nadcovek ?

Pa dobro tolku li nemate smisol za humor da mu jebem mater ? Pa koja budala bi stvarno mislela deka e natcovek i bi pisala deka ima 38 cm kurishte ako ne se zaebava ? Mislam kaj gledate Vie tie kompleksi ne mi e jasno ? Ali dobro ... lugeto se razlicni samo nekoi mnogu porazlicni od drugite pa Vi e cudno.

Zasto SWEDEN e osobeno ostar so sprotivniot pol i so mladi dudlachi ?

Zatoa sto Sweden znae kakov e zivotot go okusil ima zivotno iskustvo i ne zivee u rozovi oblaci , za Sweden nema mama tato , zatoa sto SWEDEN e borec koj nikogas ne se predava vo patistata na sexualnata revolucija :)

Zasto Sweden pati da bide centar na vnimanie ?

Sweden vsushnost pati od toa da procita kvalitetno mislenje diskusija nesto novo pametno , pa zatoa provocira nedorasnati umovi non stop osobeno onie koi se zakachaat so nego... i da zaboraviv se gazi od smeenje pri toa :)

Zasto navreduva SWEDEN ?

Nikogash prv samo mnogu go saka filmot imperija uzvracha udarac i da tacno e uziva vo toa ... ako e ova kompleks neka mu e na dusha... ama barem zabavno mu e . Pa zatoa pie ban ni kriv ni duzen na pravdi boga ... pa mora da se trnsormira u znesko sea da Vi pise slovoto. BTW zasto bev baniran samo informativno me interesira poradi toa sto sum ekim pa lecam od keljavost ili poradi nekoja druga tema ?

Ako e poradi ekim ne e u red i ljut sum ke si idam da znaete ... ne e fer ako nekoj e vo vlasta da moze da se zajebava so mene NADCOVEK a da ne pretrpi zaebancija posle na negova smetka... ako e za toa sramota stvarno. Ama ne se bunam ke si odlezam jas ...

Zosto preteruva SWEDEN vo svoite postovi ?

Za da nepismenite ruljata od plebsot sfatat poentata koja ja pisuva megu redovi bidejki SWEDEN e human i ima niska na kako beshe romantizam vo sebe :)

Zosto SWEDEN e nesrecen ?

Tocno e nesrecen e . Patelec . Zatoa sto e nerazbran , zatoa sto ide so sveka i bara u sred bel den luge a gi ima moze samo 5 % . Nesreken e zatoa sto bara sovrshenstvo i ne se zadovoluva so mediokriteti vo niedno pole , ni vo rabota , ni vo ljubov ni vo prijatelstvo. Dava mnogu zima mnogu toa e toa maximalno bidejki zivotot e prekratok . Sweden e ili dja ili bu , nema sredina.

Retko se sluchuva pa se zalazuva za moment ili dva deka nekoja sovrshena osoba tamu nekade postoela ili postoi sto bi reklo ako nekojse zadlabocel pa cital megu redovi Sweden e nepopravliv romanticar, i razocaran od realnosta kade ne moze da se ispolni na toa pole poradi nemanje na totalno adekvatna osoba pie pusi se drogira i ebe prostitutki. I koga ke apdne mrak so chaskata viski ja docekuva zorata i razmisluva za sustinata na zivotot i ljubovta koja simbolicki ja prepoznava vo izgrejsonceto... ubice me romantika jednog dana :)

Omilen citat : Jebiga umetnichki zivot , teska je sudbina nas umetnika jedni nas proklinju drugi nas velichaju - citat Tetoviranje.

Mani : kako nadcovek ne moze da ima mani ali aj da dadam znaci deka prifakam tugi mislenja

predirekten i koga ne se bara toa ( ke mu pomine koa ke napuni 74 godini )

ne znae da prechuti ( tesko da mu pomine )

koa ke se zanese misli deka ke ispravi i Krivata Drina ( ama mu pominuva brzo pa se smee posle na toa )

nikogash ne zaborava ! zlopamtilo i dobropamtilo sto e loso

znae da se prepravi i vo zenski nik ko sea i da cuva logovi od forumski pushtachi po msn ... i da gi cuva za seir i produzavanje na zivotot od smeenje.Momci ne se plashete nema da Ve stavam vo toa dnevna doza seir samo da Ve potsetam deka GOLEMIOT BRAT gleda se :)

Naravoucenie : sovremen Don Kihot budaletina koj se zaebava i podjebava maksimalno tacno e ko sto nekoj rece i koj treba i koj ne treba ... jebiga al bar mu se puni egoto nenormalno do maksimum i sea ide da se tripa kako e najjebach u univerzumot a mozda i shire hahahahahaha

Pozdrav4e i ta ta ta ti ra

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Анализа за SWEDEN (vera1980)

Покрај се што заклучивме за него, (SWEDEN еднаш и сам си призна дека е шизик, односно дека порано имал проблеми со шизофренија), заклучивме и дека има мултипл персоналити дисордер.

A пошто пишува од женски јузер кога е баниран, неговото второ јас јасно укажува на тоа дека кога е сам дома се облекува во женски алишта и се гледа во огледалото.

neo-geo

The Empire Strikes First!
Член од
17 август 2005
Мислења
500
Поени од реакции
2
затоа форумов стана тапа, ги банираа најинтересните ликови
јебига, само дечурлаана ко фантом_ох и girlll( не се лутете дечиња, ве прочитав на странава затоа ве спомнав :) ) остана

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
CuCeNcE

Payback Time CuCeNcE п.с. додека го пишував ова 2 пати ми се избриша, еднаш таман пред да го постирам ми се отвори друг линк :(

Со никот сака да ни докаже дека е мало, слатко (лигаво), нежно суштество кое сака да биде љубено.
Сликите од Аватарот и Потписот ја претставуваат нејзината емоционална болка која е резултат од незадоволниот љубовен живот.

Доста дружељубива личност е, знае да биде добра со сите другари дури и тие што ја повредиле,искрена е спрема најблиските, не сака да ја сожалуваат и е најоптимистички расположена личност што ја познавам. И во најлошите моменти од животот знае да ја најде убавината :)

Доста е активна во Љубовните теми, сака да им помага на тие кои си имаат проблеми на таа сфера, големо искуство и она има во врска со љубовта и сеуште пробува да си ги расчисти емоциите.
Љубовта за неа е нешто што највеќе ја исполнува и ја прави среќна, но воедно и се плаши од неа и страв и е поради тоа што знае дека некогаш ќе биде повторно повредена или дека она може да ја повреди другата личност.

Во своите барања од животот е реална, за нејзина возраст доста правилно го сфатила светов и знае до каде и што да бара, затоа и ретко е повредена од обичните работи во животот, затоа што не лета во воздух. Понекогаш е малце тврдоглава и неке да ги прифати работите онакви какви што се или можеби не ги сфака како реални но и самиот тајтл под никот кажува дека не е совршена што е и многу позитивно затоа што се познава доволно себеси.

Несака многу да се отвара, дури и спрема личностите што и се најблиски, знае да ја сокрие нејзината болка/тага и да биде весела и оптимистички расположена скоро секогаш :wink:

Мрази песимисти а воедно и патетични луѓе меѓу кои и мене, но напоменав претходно знае да биде со сите другари иста и да не го покаже тоа јавно.

Ја бива за трачерење и ако продолжам уште малце да пишувам ке ми се наљути. Доволно мислам дека беше... :pos2:

лее претходните две беа подолги и поинтересни, ама нема везе и од ова може да се направи добра слика.

п.с. единствена негативна црта ти е стравот од непознатото, несакаш да експерименитараш. :baeh:

ахх да ке забораев да кажам дека сака да биде успешна девојка - ама која несака, ама тоа што ми го кажа беше и повеќе од реално :)

што значи дека доволно си ги познава своите способности. :wink:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Додека чекам анализа од ada...ќе сака некој друг да ме анализира?:smir:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Додека чекам анализа од ada...ќе сака некој друг да ме анализира?:smir:
тежок случај си, не те познавам добро. Ама вака на прв поглед според твоите постови слична си на Цуценце. нели?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
SWEDEN aka vera1980 напиша:
Potpis : drevna mudrost na Lao Ce koja e premnogu dlaboka pa ostanuva zapamtena kako tragikomicna... steta
Ти помеѓу другото и од ADD изглеа патиш...Реков трагикомичен за потписот под никот, кој мајке ми не е мудрост, а још мање мудрост од Лао Це.
И друже, заморен стануеш еј. Треба да го частиш секој кој ти го прочитал последниов пост до крај.

Anyways, друго ми беше муабетот. Крејзи Појол, не проаѓаш само со фала. Сакам анализа од тебе:pipi:
Крејзи Појол напиша:
адушке,фала за анализата.

Kajgana Shop

На врв Bottom