Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.033
Поени од реакции
1.522
Овој уште недојден, хајпнат до небо.

Ne e dzabe, likot u prva sezona za malce ke imase invicible sezona vo ligata, edini poraz mu bese u pretposledno kolo na gosti kaj benfika 4-3. Ubedlivo eden od najinteresnite trenerski iminja vo evropski fudbal, nesto kako xabi alonso za siromasni :D

Член од
6 ноември 2017
Мислења
115
Поени од реакции
222
Ти се сонуваат ствари дека кажувам, сега читаш мисли, што е следно?

Пошто се фати за изразот, ти го објаснив контекстот на муабетот и смислата на изразот и ти пак по старо, со глава у ѕид.

Уште чекам да најдеш кај го бранам Санчо или некој од наведените. За Санчо дури и критикувам, да те потсетам ако си заборавил, ме цитираше.

Кога веќе копаш мислења, ферски е да го ставиш мислењето кај што викам дека е оправдан потегот да се бркаат наведените.
Незнам дали намерно тераш инат за да се направиш паметен или уживаш да бидеш drama queen. Од првата објава шо ти ја цитирав си пишал како едвај чекаш да испливаат на површина глупостите шо се дешавале позади сцена, како твојов се карал со асистенти и играчи каде го наведе и Санчо али си додал „овој е токсик ама пак“ а подолу објавата си пишал како Санчо нели е жртвено јагне. Значи според тебе терористот Тен Хаг не смеел да се кара со негов играч иако не го испочитувал ко шо треба така? Ја барем така го интерпретирам твојов коментар. А вајда свесен си и дека користиш израз со кој самиот Санчо се опиша лани коа започнаа проблемите за да се одбрани од твојов.

И те замолувам уште еднаш одговори ми како Ван Бисака и Касемиро станаа жртвени јагниња. Кај вториов твојов нонстоп го бранеше јавно по прес конференции. А кај првиов од кога за тебе играчи шо не се доволно добри за во Јунајтед станаа жртвени јагниња?

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.531
Поени од реакции
66.070
Ne e dzabe, likot u prva sezona za malce ke imase invicible sezona vo ligata, edini poraz mu bese u pretposledno kolo na gosti kaj benfika 4-3. Ubedlivo eden od najinteresnite trenerski iminja vo evropski fudbal, nesto kako xabi alonso za siromasni :D
Да не биде rude awakening во Англија? :D

Патем.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.033
Поени од реакции
1.522
Да не биде rude awakening во Англија? :D

Патем.

Vidi siguren sum deka nema da mu e pesna se i da pravi invicibles vo anglija ama od toa so go citav i gledav mislam deka ima ogromen potencijal i sto e najbitno e deka Ineos go odbraa nego, so cela fudbalska struktura pozadi niv, so cela data analytics kursetreseuladnavoda metodi i cim im trebase volku dolgo da se otarasat od keljcoto, veruvam deka i da pocnat losi rezultati nema da se otkazat taka lesno kako na pr. glejzers so Ole sto napravija.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.033
Поени од реакции
1.522
Незнам дали намерно тераш инат за да се направиш паметен или уживаш да бидеш drama queen. Од првата објава шо ти ја цитирав си пишал како едвај чекаш да испливаат на површина глупостите шо се дешавале позади сцена, како твојов се карал со асистенти и играчи каде го наведе и Санчо али си додал „овој е токсик ама пак“ а подолу објавата си пишал како Санчо нели е жртвено јагне. Значи според тебе терористот Тен Хаг не смеел да се кара со негов играч иако не го испочитувал ко шо треба така? Ја барем така го интерпретирам твојов коментар. А вајда свесен си и дека користиш израз со кој самиот Санчо се опиша лани коа започнаа проблемите за да се одбрани од твојов.

И те замолувам уште еднаш одговори ми како Ван Бисака и Касемиро станаа жртвени јагниња. Кај вториов твојов нонстоп го бранеше јавно по прес конференции. А кај првиов од кога за тебе играчи шо не се доволно добри за во Јунајтед станаа жртвени јагниња?
Pa da ne smeese da dozvoli toa so sancho da izleze taka u javnost, iako ovoj bese debil nedokvakan trebase ten hag da znae kako da pristapi, sekoj igrac e razlicen, najmalce so ni trebase nesto e da sme igrac minus u sred fakin sezona a ne pa igrac so go plativme 80 milioni. U isto vreme za bulshitot antony so go prael so siluvanje toa ne mu smetase. Fakt i ocigledno e deka covekot ednostavno komunikaciski sposobnosti 0 imase i se ispokara so 100 igraci ( za nekoi i ni naprai usluga so gi otarasi) i mnogu od niv bea u sred aktivna sezona sto avtomatski ni ja jebe sezonata.
Автоматски споено мислење:

Види го, ќелав е како ноќ на клипов, а моментално има кадрава залижана коса како Арап. :D
Da proverime da ne igral u fenerbahce ili asistent vo bursaspor :D

Член од
6 ноември 2017
Мислења
115
Поени од реакции
222
Ај ако сакаш дешифрирај
Као што гледате на прикачената слика, на нејзе е прикажан цитиран извор во стара книга од некој автор (му го заборавив името и презимето) и цитираната реченица е испишана со букви на латиница на англиски јазик, а преведено на македонски гласи: "Ова еднаш ми беше откриено на сон". Што значи дека авторот немал конкретен извор за тоа што го тврди во книгата и самиот си признал дека на сон му дошло. Мојата објава директно се однесува на стагијата објавена од новинарот на Manchester Evening News, Семјуел Лакхерст, во која нема наведено никаков извор за тоа за кој медиум Жозе Мурињо ги имал изјавено тие зборови за Рубен Аморим, што исто како на сликата што ја објавив, најверојатно самиот Лакхерст ги измислил тие зборови бидејќи е агрегатор прва класа или па навистина на сон му дошол Мурињо.

Ви благодарам на вниманието. Се надевам разбравте од тоа што можев најдобро да го дешифрирам.

Имајте пријатна и убава вечер. :)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.285
Поени од реакции
26.164
Ако игра 3-4-3 новиов, мислам дека таа позицијата на лево крило/бек ќе ја игра Маунт. И да, никој од сегашниве играчи не е ни полудобра опција за таму.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.295
Поени од реакции
9.402
Ако игра 3-4-3 новиов, мислам дека таа позицијата на лево крило/бек ќе ја игра Маунт. И да, никој од сегашниве играчи не е ни полудобра опција за таму.
Држи вода али ако успеат да го тргнат од болница. :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.285
Поени од реакции
26.164
Држи вода али ако успеат да го тргнат од болница. :D
Може да договори некоја ротација со Шо таму. Знам дека греота се физиотерапевтите да останат без работа, ама не мора двајцата заедно.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.289
Поени од реакции
6.195
Мојот човек Маунт. Дали конечно ќе доживее ренесанса и ќе разбере самиот што бара во фудбалот како професија? Сепак не, ќе ги јаде клоците уште одма и ќе го купи некој Фулам на лето за ич пари.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.285
Поени од реакции
26.164
Мојот човек Маунт. Дали конечно ќе доживее ренесанса и ќе разбере самиот што бара во фудбалот како професија? Сепак не, ќе ги јаде клоците уште одма и ќе го купи некој Фулам на лето за ич пари.
Нели е совршен фит лажен фудбалер да игра на лажен бек/крило позиција?

Kajgana Shop

На врв Bottom