- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.537
- Поени од реакции
- 4.167
Веќе земавме деструктивец Угарте и да му дадеме шанса, а ќе ни треба замена за Ериксен.Инасио е следен веќе година две од клубов … Хјумланд исто така.
Веќе земавме деструктивец Угарте и да му дадеме шанса, а ќе ни треба замена за Ериксен.Инасио е следен веќе година две од клубов … Хјумланд исто така.
релативно скап ќе е Инасио... Ливерпул мислам дека го бараа летовоо.... не верувам дека ние би идело по него, многу пари се дадоа за Јоро, плус Де Лихт се донесе исто.. мислам дека некаде прочитав истиот агент од Бруно го застапува и него...Инасио е следен веќе година две од клубов … Хјумланд исто така.
Кур ме боли мене, немам време олку да анализирам теории на заговор и релативизирам келчото. ЦРЕП ЕПа потроши 150 мил на Онана и Антони. Место да земеа 4-5 други, тој си ги донесе тие на кои им веруваше. Е па изгледа се заеба сам што толку им веруваше. Го изневерија. Вината би рекол е 60% кај играчите, 40 кај ЕТХ, но секако во фудбалот не можеш да смениш 5-6 играчи одма, али тренер може. Ја би ставил и преоден рок и за менаџери. Да го потрпевме барем до полусезона.
Али едно треба да им биде јасно на ИНЕОС е дека уште 10-12 нови играчи ни требаат. Од овој состав само 5-6 души би оставил.
Очигледно е дека Угарте добил предност пред Хјумланд чим него го пазареа летово. Хјумланд го гледав само на ЕП летоска (дека се шпекулираше за него) и изигра интересно, има доста јак шут од далечина.Веќе земавме деструктивец Угарте и да му дадеме шанса, а ќе ни треба замена за Ериксен.
Исто како ситуацијата со Хјумланд - Угарте, очигледно е дека Де Лихт и Јоро добија предност пред Инасио. Не знам што играч е Инасио, само на Фифа сум играл со него така да, врска неам. Дека ќе фрлат 60м за играч што ќе седи на клупа, чисто сумњам. Од друга страна ако игра со 3 штопери, не би се изненадил Линделоф, Мегваер да добијат продолжение на договорите, секако со помала плата.релативно скап ќе е Инасио... Ливерпул мислам дека го бараа летовоо.... не верувам дека ние би идело по него, многу пари се дадоа за Јоро, плус Де Лихт се донесе исто.. мислам дека некаде прочитав истиот агент од Бруно го застапува и него...
Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Касемиро ако си оди остануваме само со Угарте така да нема да ме чуди. За Инасио не верувам дека оваа лето се купија 2 скапи штопери + го имаме Мартинез. Доколку си одат Мегваер, Линделоф и Еванс очекувам да ги заменат со поевтини опции кој би биле 4ти/5ти избор.Веќе земавме деструктивец Угарте и да му дадеме шанса, а ќе ни треба замена за Ериксен.
Го сменивме менаџерот нова тактика имаме можда и нема да треба замена за Ериксен туку деструктивец за ротација. Мејно, Маунт и Бруно најверојатно ќе играат до Угарте.Веќе земавме деструктивец Угарте и да му дадеме шанса, а ќе ни треба замена за Ериксен.
И Аморим игра со дупли пивот. Мејно ќе игра до Угарте ама мора замена, а Ериксен не мислам е и треба да оди на лето како слободен играч.Го сменивме менаџерот нова тактика имаме можда и нема да треба замена за Ериксен туку деструктивец за ротација. Мејно, Маунт и Бруно најверојатно ќе играат до Угарте.
Каземиро игра кога му се игра ќе мора да бараме замена и за него дали оваа или следно лето ќе видиме.И Аморим игра со дупли пивот. Мејно ќе игра до Угарте ама мора замена, а Ериксен не мислам е и треба да оди на лето како слободен играч.
Ја би ги продал и Касемиро и Ериксен и би го вратил Ангел Гомез и уште еден дефанзивен играч од средина некој млад и талентиран кој ќе ротира со Угарте.Каземиро игра кога му се игра ќе мора да бараме замена и за него дали оваа или следно лето ќе видиме.
Ангел Гомез е по офанзивен играч ташко дека ќе игра како 8ца.Ја би ги продал и Касемиро и Ериксен и би го вратил Ангел Гомез и уште еден дефанзивен играч од средина некој млад и талентиран кој ќе ротира со Угарте.
Quenda e maliot i e mashina, i mene mi padna vo ochi otkako vleze, mislam/se nadevam deka Ruben kje si go donese so nego dodeka ne pocnale golemi klubovi da se shushkaat okolu nego.Го гледам десново крило на Спортинг, како е пробивен дечкото. Ке видиме дали ке сака на Амад да му даде иста задача.
Автоматски споено мислење:
A бе малиов имал 17 години. Аууу....
Se nadevam deka Ineos naucija od greskite i deka nema toa da bide edinstveniot kriterium, potocno deka pred da donesat nekoj kje ispitaat teren i kje pratat svoi lugje da odlucat dali stvarno vredi da se investira tamu, ne samo posto Ruben go pobaral.Овој Хјулманд се поврзуваше со Јунајтед летото колку што се сеќавам.
Очекувано е барем 1-2 играчи од Спортинг да си донесе овој.
касно е за тоа.... веќе се шушкаат големи клубови околу малиов... Сити, Арсенал, Челзи, Баерн, ПСЖ, Реал.. има договор до 2027 со Спортинг и 100 мил клаузулаQuenda e maliot i e mashina, i mene mi padna vo ochi otkako vleze, mislam/se nadevam deka Ruben kje si go donese so nego dodeka ne pocnale golemi klubovi da se shushkaat okolu nego.