Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.574
Инасио е следен веќе година две од клубов … Хјумланд исто така.
релативно скап ќе е Инасио... Ливерпул мислам дека го бараа летовоо.... не верувам дека ние би идело по него, многу пари се дадоа за Јоро, плус Де Лихт се донесе исто.. мислам дека некаде прочитав истиот агент од Бруно го застапува и него...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
26 јануари 2020
Мислења
869
Поени од реакции
1.140
Па потроши 150 мил на Онана и Антони. Место да земеа 4-5 други, тој си ги донесе тие на кои им веруваше. Е па изгледа се заеба сам што толку им веруваше. Го изневерија. Вината би рекол е 60% кај играчите, 40 кај ЕТХ, но секако во фудбалот не можеш да смениш 5-6 играчи одма, али тренер може. Ја би ставил и преоден рок и за менаџери. Да го потрпевме барем до полусезона. :D
Али едно треба да им биде јасно на ИНЕОС е дека уште 10-12 нови играчи ни требаат. Од овој состав само 5-6 души би оставил.
Кур ме боли мене, немам време олку да анализирам теории на заговор и релативизирам келчото. ЦРЕП Е

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Веќе земавме деструктивец Угарте и да му дадеме шанса, а ќе ни треба замена за Ериксен.
Очигледно е дека Угарте добил предност пред Хјумланд чим него го пазареа летово. Хјумланд го гледав само на ЕП летоска (дека се шпекулираше за него) и изигра интересно, има доста јак шут од далечина.
Автоматски споено мислење:

релативно скап ќе е Инасио... Ливерпул мислам дека го бараа летовоо.... не верувам дека ние би идело по него, многу пари се дадоа за Јоро, плус Де Лихт се донесе исто.. мислам дека некаде прочитав истиот агент од Бруно го застапува и него...

Исто како ситуацијата со Хјумланд - Угарте, очигледно е дека Де Лихт и Јоро добија предност пред Инасио. Не знам што играч е Инасио, само на Фифа сум играл со него така да, врска неам. Дека ќе фрлат 60м за играч што ќе седи на клупа, чисто сумњам. Од друга страна ако игра со 3 штопери, не би се изненадил Линделоф, Мегваер да добијат продолжение на договорите, секако со помала плата.

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Веќе земавме деструктивец Угарте и да му дадеме шанса, а ќе ни треба замена за Ериксен.
Касемиро ако си оди остануваме само со Угарте така да нема да ме чуди. За Инасио не верувам дека оваа лето се купија 2 скапи штопери + го имаме Мартинез. Доколку си одат Мегваер, Линделоф и Еванс очекувам да ги заменат со поевтини опции кој би биле 4ти/5ти избор.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Некои потези летоска на трансфер пазарот почнуваат да имаат смисла:
- Ашворт до сега назначувал тренери што играат со 3ца штопери позади
- Се шпекулираше дека Тухел им бил пик летоска ама ги одбил
- Нагелсман у последниве неколку утакмици играл со 3 позади (има утакмици и со 4ка позади)
- Де Зерби исто играше 352 ако памтам добро.
- Томас Френк исто знае не ретко да игра со 3ца штопери позади
- Саутгејт игра со 3ца позади :cautious::oops:
- Купија 2 штопери, што личеше дека е малце многу + го сакаа Брентвејт, што беше малце невообичаено
- Доколку би се зел Брентвејт, би играл ЛЦБ у таа тројката позади.
- Инасио исто е левак, што би значело дека би можел да улета на ЛЦБ.
- Мартинез има проблем кога треба да пази огромен простор пред себе и да се трка со напаѓачи. Сезонава му е проблем таа улога. Не би се чудел ако испадне како послаба карика со тек на време, како жртва на системот. Ќе видиме.

Noice.

Последно уредено:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Добро е што не се прелажавме со уште еден вечен пациент.
Screenshot_20241030-061954_Facebook.jpg

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
Го сменивме менаџерот нова тактика имаме можда и нема да треба замена за Ериксен туку деструктивец за ротација. Мејно, Маунт и Бруно најверојатно ќе играат до Угарте.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Го сменивме менаџерот нова тактика имаме можда и нема да треба замена за Ериксен туку деструктивец за ротација. Мејно, Маунт и Бруно најверојатно ќе играат до Угарте.
И Аморим игра со дупли пивот. Мејно ќе игра до Угарте ама мора замена, а Ериксен не мислам е и треба да оди на лето како слободен играч.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
И Аморим игра со дупли пивот. Мејно ќе игра до Угарте ама мора замена, а Ериксен не мислам е и треба да оди на лето како слободен играч.
Каземиро игра кога му се игра ќе мора да бараме замена и за него дали оваа или следно лето ќе видиме.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Е мој Манчестер живите да ти ги ебам,сонував дека сме освоиле лига со овој Аморим,станувам у 3 саат испотен хајпнат до максимум коа глеам пред мене ТВ то си врти Шелдон Купер ,овошјето за детето преврило.
Станав си го угасив Шеки,угасив ринглата,си го пронишав детето и се умотав у ќебето наречено блам до 6 сабајле ни сањав више ни спиев.
Племенцето да му го ебам на клубов,ќе почнам да навијам за Аустриа Клагенфурт.
А да,забораив да ви ја пратам и пораката од жена ми сабајлево,пошто ме виде ноќеска дека сум узрујан и кажав што сонував.
Ruben mi zvuci deka ke trae najkratko od sjte
Е ова е првото нешто што ми го има пишано на вибер денес.
Нека и е честит и вечен блокот.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Каземиро игра кога му се игра ќе мора да бараме замена и за него дали оваа или следно лето ќе видиме.
Ја би ги продал и Касемиро и Ериксен и би го вратил Ангел Гомез и уште еден дефанзивен играч од средина некој млад и талентиран кој ќе ротира со Угарте.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
Ја би ги продал и Касемиро и Ериксен и би го вратил Ангел Гомез и уште еден дефанзивен играч од средина некој млад и талентиран кој ќе ротира со Угарте.
Ангел Гомез е по офанзивен играч ташко дека ќе игра како 8ца.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.523
Го гледам десново крило на Спортинг, како е пробивен дечкото. Ке видиме дали ке сака на Амад да му даде иста задача.

A бе малиов имал 17 години. Аууу....
Quenda e maliot i e mashina, i mene mi padna vo ochi otkako vleze, mislam/se nadevam deka Ruben kje si go donese so nego dodeka ne pocnale golemi klubovi da se shushkaat okolu nego.

Овој Хјулманд се поврзуваше со Јунајтед летото колку што се сеќавам.
Очекувано е барем 1-2 играчи од Спортинг да си донесе овој.
Se nadevam deka Ineos naucija od greskite i deka nema toa da bide edinstveniot kriterium, potocno deka pred da donesat nekoj kje ispitaat teren i kje pratat svoi lugje da odlucat dali stvarno vredi da se investira tamu, ne samo posto Ruben go pobaral.
Ne zboram za mladi eftini tuku za nekoi ko Hjulmand sto bi kostale 40-50 milioni+.

Последно уредено:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.574
Quenda e maliot i e mashina, i mene mi padna vo ochi otkako vleze, mislam/se nadevam deka Ruben kje si go donese so nego dodeka ne pocnale golemi klubovi da se shushkaat okolu nego.
касно е за тоа.... веќе се шушкаат големи клубови околу малиов... Сити, Арсенал, Челзи, Баерн, ПСЖ, Реал.. има договор до 2027 со Спортинг и 100 мил клаузула

Kajgana Shop

На врв Bottom