Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402

Прегледај го приврзокот 433608

Stream ako nekoj saka da gleda
aha tolku ne go sakaa sto na 10 novinari im brief-naa deka ne bile zainteresirani :D

CIsto informativno, gi smetas i CR7, varane, casemiro za placipicki? Ova e izvadeno od artiklot na Rob Dawson, sloboden si da procitas sto se ima tamu mesto izvadoci da citas od goldbridge :)
Поголем плачко од Роналдо има ли? :D
Оваа што пушта буви во медиумите е некој од Енглезите што е во клубот од време на Мурињо или Ван гал.

Иначе многу трчаат овие Спортинг бе нашите и пола од оваа да мрднат у подобра состојба ќе сме. :D
Автоматски споено мислење:

Муабетот е за де-ајаксизација.
Значи и Мартинез ќе треба да лета?

Член од
6 ноември 2017
Мислења
116
Поени од реакции
225
Letoto ja opleskaa rabotata, ocigledno bese deka sakaat da go zamenat ama toa sto 1. Ineos dojdoa vo Mart/april ako pamtam ubavo, 2. nemase fudbalska struktura i 3. sto go osvoivme kupot, im bese dovolno da ne se sigurni za odlukava i za toa mu dadoa extensión. Prvata i edinstvena golema greska do sega sto ja imaat napraveno ineos spored mene. Ocigledno e deka imalo konflikt megu lugjeto vo taa hierarhija sto bese togas koja nemase football people i zatoa odlucija da ne menjaat. I so toa ni ja sjebaa sezonava.

Pa ako gleas taka i Amorim ne e opcija lol, on e momentalno vo klub. Ubavo znaes so koi lugje pregovaraa, Thomas Frank, Amorim, Xavi i Terzic za privremeno i Nagelsmann. Ili mozda stvarno ne si u tek, posto tie dvajca bea otfrleni kako moznost od Ornstein uste odamna.

Gi potcenuvas Ineos i Ratcliffe premnogu, idi proguglaj da vidis koj se i sto se. Ineos imaat totalna, 102.5% mokj okolu site fudbalski odluki i da, ima komisija sto ja napravija za odobruvanje vakvi odluki, vo koja ste Joel Glazer, Ratcliffe i Sir David Brailsford, koj e isto figura od Ineos, sto znaci sekogas ke bidat 2-1 vo pravenje bilo kakvi fudbalski odluki. Isto ratcliffe go ima struktuirano dealov za manchester perfektno taka sto glazers ne mozhat da kupat od akciite koj sto on gi poseduva t.e da go otkupat tuku samo toa moze da bide obratno i toa mu vazi mislam do kraj na 2026 do koga sto i on samiot kaza planira da go otkupi totalno klubot i da bide vo celosno sopstvenistvo negovo. Neka me popravi nekoj ako gresam ama od sto pamtam od pred nekolku meseci ova imam zapamteno. Pak kje kazam mn potcenuvacki sprema Ineos ama ako :D
Бато, ти колку сакаш сакај си ги Ретклиф и Брејлсфорд од мене љубов кон газди на фудбалски клубови нема да видиш. Навивачи на Јунајтед почнаа да протестираат против Малколм Глејзер уште во 2005та годината коа го купи клубот (јунајтед коа беа успешни) дури имаа муда да основаат фудбалски клуб во знак на протест, а ти ми збориш овде за 70 и кусур годишен богаташ шо нема никакво искуство у фудбал како не бил за потценување :ROFLMAO:. Па Ница застанаа у место откако дојдоа ИНЕОС. И тоа шо го држи Џол Глејзер во таа комисија крева сомнежи колку се способни да ги водат тие операции. А и да не заборавиме дека Џимбо наш сакаше да го купи Челзи па јадеше трици после како бил "страстен за Јунајтед од мали нозе". Ова ти шо збориш шо правел и како со неговиов договор не значи нишо за мене се дур не се покаже ко шо треба, тек тогаш може ќе ми ја смени перцепцијата за него, мада тешко. И твојов моабет да не ги потценувам многу дрн дрн јариња се моабетине од типот на навивачине на Сити и Челзи шо ги вадат за шејкот Мансур и за рускиот олигарх.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.533
Поени од реакции
66.073
Убава акција за голот. Кај нас немам видено играч да се уфрла од втор план за да му отвори простор за пас на крилото со години.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.523
Бато, ти колку сакаш сакај си ги Ретклиф и Брејлсфорд од мене љубов кон газди на фудбалски клубови нема да видиш. Навивачи на Јунајтед почнаа да протестираат против Малколм Глејзер уште во 2005та годината коа го купи клубот (јунајтед коа беа успешни) дури имаа муда да основаат фудбалски клуб во знак на протест, а ти ми збориш овде за 70 и кусур годишен богаташ шо нема никакво искуство у фудбал како не бил за потценување :ROFLMAO:. Па Ница застанаа у место откако дојдоа ИНЕОС. И тоа шо го држи Џол Глејзер во таа комисија крева сомнежи колку се способни да ги водат тие операции. А и да не заборавиме дека Џимбо наш сакаше да го купи Челзи па јадеше трици после како бил "страстен за Јунајтед од мали нозе". Ова ти шо збориш шо правел и како со неговиов договор не значи нишо за мене се дур не се покаже ко шо треба, тек тогаш може ќе ми ја смени перцепцијата за него, мада тешко. И твојов моабет да не ги потценувам многу дрн дрн јариња се моабетине од типот на навивачине на Сити и Челзи шо ги вадат за шејкот Мансур и за рускиот олигарх.
Dobro bato :D ne te ubeduvam vo nisto samo spodeluvam toa sto e dostapno na net posto i jas bev ogromen skeptik koga doznav deka e 20% ili kolku i da bese sto vlegoa.

btw ovie igraat isto ko Liverpool, zivo cudo e kako ne go zemaa na kraj. nenormalno me potsekaat na niv od ova so vidov do sega, ne im dadoa da dishat na ovie i toa so rotiran sostav. Toa se bara

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Па и он е Аксизација не дека го кажа али и он е дел од то. :D
Го заборавив, нема потреба да се шитка, солиден е дур не е изложен на неговите слаби карактеристики, нешто што сезонава ЕТХ му го приреди.

Член од
13 август 2023
Мислења
922
Поени од реакции
2.250
Овој Хјулманд се поврзуваше со Јунајтед летото колку што се сеќавам.
Очекувано е барем 1-2 играчи од Спортинг да си донесе овој.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.533
Поени од реакции
66.073
Го гледам десново крило на Спортинг, како е пробивен дечкото. Ке видиме дали ке сака на Амад да му даде иста задача.

A бе малиов имал 17 години. Аууу....

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Како Ливерпул играл и ТХ играше супер во Ајах па го изедоа медиумите и примадоните . Полека со очекувањата.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.527
Го гледам десново крило на Спортинг, како е пробивен дечкото. Ке видиме дали ке сака на Амад да му даде иста задача.

A бе малиов имал 17 години. Аууу....
И Мене малиот ми падна на пик. Каков Ѓокерес, каков Хјумланд. Детево е must. 17 години...

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Може тој стоперот Инасио како замена за Мегваер кој 100% си оди на лето. Исто и Линделоф.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Може тој стоперот Инасио како замена за Мегваер кој 100% си оди на лето. Исто и Линделоф.
Инасио е следен веќе година две од клубов … Хјумланд исто така.

Kajgana Shop

На врв Bottom