I kako shto ti kazhav baraj Eurolin ClearTech Maslo.Да, едно евро дуќан е, а од друга страна читаш внатре од оваа програма C&C, читаш Валволин произведен во Холандија и кога ќе удриш пресметка дека на 25 евра туба од 4 литра колку раце треба ќар да направат идиш до то дека квалитетот е сумлив.
Затоа прашав лично искуство е најдобра препорака, а вака по логика сè ти вика бегај оттаму.
Ова Ликви Молито на попуст го најдов во Баухаус и го чапнав одма, има опции и онлајн често со попусти па се наоѓа секакви.
Фала за инфо.
Не ја знаев оваа страница, сега ќе ја разгледам, фала Војаџер.
Инаку Ликви Молито за сè ги фалат по интернети, од масла за трансмисија, до вака за мотор, така да не сумњам во квалитетот.
Се заебав и јас шо не зедов поголема туба да барам туку ова шо го начекав го зедов или требаше да зеам 2, како и да е памет за следна прилика.
Podobro od skoro site standardni masla (Liqui Moly , Castrol.....) shto ce gi najdish na Amazon ili Bauhaus ili slichno.
Jas imam prilika i mi nosi direktno eden vraboten od Firmata 20 Litri za 85€ Toa ti doajga 4,25€ za Litar
Maslo so Spezifikacija 229.51 shto odgova na Performance Maslo za Marcedes, 3x podobro od Specifikacija na Ford, i 2x podobro od Dexos 2, Za Audi Long Life imaat drugo maslo isto od niv,
CLEARTECH DM 5W/40
Synthetisches Leichtlauf-Motorenöl für die neue Generation von Motoren mit Abgasnachbehandlung. ACEA A3/B3, A3/B4, C3, API SN/CF, VW 502.00 / 505.00, MB 229.51 (deckt 229.31 ab), BMW longlife-04, VW 505.01 PDI, GM Dexos 2, Fiat 9.555 35-S2, Renault RN 0700/RN 0710