Ова...баш ова во врска со ВАР-от. Во последно време на Арена често даваат инсерти, стари голови од некои легенди од ЛШ (Инзаги, Шева, Роналдо дебелиот, Мориентес, Раул), дел од головите се офсајди, понатаму има преку 100 дуели кај што паѓа играч и е АПЛА пенал, меѓутоа продолжува играта и во продолжение даваат гол, никој ниту да се побуни, ниту да скока по судии, ништо. Денес играчиве, ако мислат дека е офсајд, пола тим намалува темпо и трча со крената рака према помошникот, а за најминимални контакти легнуваат на земја, трчаат по 100 души на судиите, бараат пенал иако имаат можност у продолжение на играта да постигнат гол..у реду е мајстори, има ВАР, ќе му јават, ќе видат шо како ако има ситуацијаFaul cist bese ama od kade potrebata na Kimih da go glumi Buskets i da lezi na zemja i gleda naokolu pederski sto se desava, ne sfakam zasto ova go pravat koga ima VAR, demek ako odma stane posle toa i se ponasa ko nisto da ne se desilo, i sudiive taka ke izreagiraat ...
Faul ako e, ocigleden, tolku e, tuka sve zastanuva, ne mora veke gluma, ke ti go duvnat so VAR i ajt u pm, iritantno e ova odnesuvanje na fudbalerive denes i uste ne se naviknati ocigledno deka VAR postoi .... ko sto bese slucaj i so sudiite na krajot koi napravija klasicna amaterska i nedopustliva greska, narocito vo vakva faza od natprevaruvanjeto koga sekogas sudat najdobrite i najiskusnite.
И после овој да го жалиш шо го викале мајмун и му фрлале банани правејќи крици. Памукот му е премија Мексико по полињана со афион самоСместа би го пратил на плантажа да собира памук...и потоа ќе плаче куртонот. Мрзам вакви створења
But, but, I only want to play football... жртва менталитет.Сместа би го пратил на плантажа да собира памук...и потоа ќе плаче куртонот. Мрзам вакви створења
Оди бе у кујна веќе аманАнчелоти како тренер на Реал Мадрид
Анчелоти како тренер на Баерн Минхен против Реал Мадрид
hypocrisy at the highest level
Така ти одговара ?Оди бе у кујна веќе аман
Ѓупски менталитетBut, but, I only want to play football... жртва менталитет.
Шо да ми одговара на мене?Така ти одговара ?
Автоматски споено мислење:
Ѓупски менталитет
Не е тоа муабетот бе Рикен, Анчелоти како господин требаше да излези и да речи, не сме ние криви судијата ја посра.Шо да ми одговара на мене?
Свирна ли судијата?
Застанаа ли сите од Реал после свирење?
На времето Ван Перси за шут на гол после свирење црвен си доби.
И Заев се колнеше у децата, си заврши работа и си ужива у милионите у Струмица.Не е тоа муабетот бе Рикен, Анчелоти како господин требаше да излези и да речи, не сме ние криви судијата ја посра.
А тој излегува на прес и вика дека она над Кимих било дајв, шо е апсолутна лага.
А дури беше од другата страна поинакви муабети кажуваше.
Ne e ni u strumica.. koj znae kade e izvan drzavavaИ Заев се колнеше у децата, си заврши работа и си ужива у милионите у Струмица.
Не ја гледаш правата слика. Реал со победа ќе изгуби повеќе од што ќе добие.Дортмунд во проблеми
Зависи колку добро готвиш...Така ти одговара ?