UEFA Champions League - Season 2023/24

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Две глупи грешки у одбрана…
Да дефинитивно звучи како блицкриг :)
И Дортмунд прими 2 многу глупи гола, рано е ајде има уште време, ама покажуваат #тет

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.961
Поени од реакции
41.249
Кој стои на линија сега од Барса? Бардак од Кисела Вода да не го викнале да ја доврши? :D

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.879
Поени од реакции
15.271
Кој стои на линија сега од Барса? Бардак од Кисела Вода да не го викнале да ја доврши? :D
Тренерот на голманите доби црвен, не помошникот на Чави. Кога сме на оваа тема, Чави да ти ебам џинката лута.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.658
Поени од реакции
59.589
Мбапе даде 2 од 5те гола што ќе ги постигне годинава против Барселона.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
По некоја случајност да освои годинава Дортмунд во финале со Баерн и Ројс да го крене пехарот, би била една од најдобрите underdog фудбалски приказни во ЛШ.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Zasluzija Dortmund realno, 6 mozea ko od shala da dadat denes, realno ova e maksimumot za Atletiko sezonava, iako dobija protivnik po merka, i prvata na kraj 3 stativi imaa Dortmund, realno 5 gola primija u dvomec sto e mnogu, bravo za germancive ne e mala rabota sto doguraa do top 4 vo Evropa, potpolno zasluzeno, ima sansi uste edna ekipa da e tamu sve zavisi od utresniot mec vo Minhen.

Od druga strana kaj Barsa, sve smeni crveniot karton, mislam deka u vakva situacija ne trebase Xavi da go vadi Yamal, tuku Rafinja, ama nebitno i ova, da izdrzea do poluvreme ke imaa nekakvi sansi, vaka posle golot na Dembele koj gi odra u dvomecov koga ke vidis, skoro i nevozmozna misija bese da im pariraat celo vtoro. U sekoj slucaj ima za sto da zhali Barselona tuka, sami si pukaa u koleno denes, mozda i neiskustvoto na par igraci tuka presudi. Onoj Kanselo od uvek bil nub u odbrana, kako svrte tolku jaki klubovi ovoj u kariera uvek enigma ke mi bide.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom