- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 1.666
Pisete za vecer nekoj igrac NBA, moze Doncic 33.5+ ?
Сабонис некаде ако го најдиш на граница 23-24 бркај го плуска.Pisete za vecer nekoj igrac NBA, moze Doncic 33.5+ ?
Sakav da go prepisam Sabonis sepak ne go uplativ, bi trebalo da e dobiten ima lesen match up protiv Bamba...Сабонис некаде ако го најдиш на граница 23-24 бркај го плуска.
Лука.... хммм не дека не можи со мижење да ги дај и дека Јута нема катаљон порази ама прашањето е дали она лејката Кид ќе му текни оти иди ПО и треба веќе Денвер да си заврши работа во 3/4 и последната да одмара клучни играчи ко Лука, особено со противници ко Јута.
Марканен таму се врати, игра не игра ќе биди со него и можеби би ги држел во игра, ама кој би го чувал и Лука? На подобри дефанзивни екипи му залепил 35+
Халибуртон исто ако е на некоја граница до 20п да го бараш на плус?
Не е до Дурант, брат. Немаат никаква играMi go zacukaa Feniks. Durant igra samo koga mu se saka, povekje od vremeto se legaci po teren.
Па ќе ти реплицирам, со цел да ти помогнам у врска со кладењето. И ја бев ко тебе, играв играчи на стара слава, се додека еден другар кој што доста прати НБА уствари ми ги отвори очите. Пример Харден. Не би го пишал никад. Не е тоа Хјустон брат.Samo bradata me pagja nisto ne igra sednaa na klupa mizerija
Автоматски споено мислење:
Vo vtora cetvrtina igrase 12 minuti i se sto napravi e 2 asistencii.
Mu pomina prajmot na Harden aber nema od kosarkaПа ќе ти реплицирам, со цел да ти помогнам у врска со кладењето. И ја бев ко тебе, играв играчи на стара слава, се додека еден другар кој што доста прати НБА уствари ми ги отвори очите. Пример Харден. Не би го пишал никад. Не е тоа Хјустон брат.
Medvedev 2:0 1.40Денеска што играте?
Od Makedonija najdobro e bet365, za uplata/isplata VISA kartica od tutunska bankaДечки извинете што се убацувам вака. Која е најдобра и најсигурна апликација за онлајн кладење?