- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.383
- Поени од реакции
- 1.698
Што ако Вила и Пул освојат?Ke треба некој од Арсенал или Сити да идат до крај, за да се смени ова.
Што ако Вила и Пул освојат?Ke треба некој од Арсенал или Сити да идат до крај, за да се смени ова.
there I fixed it for youШто ако Вила иПулосвојатосвојува
Па може да иде ал ин на ПЛ Клопо и да ја запостави ЛЕ.there I fixed it for you
Па ова е за моментално, до тогаш може многу да се смени .Ke треба некој од Арсенал или Сити да идат до крај, за да се смени ова.
Нема ништо смешно тука.Дури и самите навивачи на Интер беа во неверување
Да се потсетиме кога Атлетико играше последен пат нокаут фаза во ЛШ
Уште се смеам со Грилиш и косичето
Добро ај ќе плачамНема ништо смешно тука.
Класичен сељачизам.
Битно Матераци кога правеше вака не беше сељачизам.Нема ништо смешно тука.
Класичен сељачизам.
wtf?Битно Матераци кога правеше вака не беше сељачизам.
Полека полека никој не рече дека хајлајтс од тој натпревар беа овие кошкања, Атлетико на Метрополитано покажа фудбал против Сити иако беа елиминирани.wtf?
Тоа јас го имам напишано?
А и не ми текнува некој некаде да ги величел испадите на Матераци. Па и да ги величел. Секој за себе. Ако навиваме за исти клуб не значи дека дефиницијата за сељачизам е кај сите еднаква.
За мене да изгубиш во двомеч без даден гол а хајлајтс да ти биде дека си го скубнал Грилиш и во тунел си плукнал некој играч на Сити зашто бил подобар од тебе никогаш нема да ми биде смешно ниту нешто со што би се фалел. Башка што Матераци е индивидуа а овие цел тим се такви сељаци и ова не е нешто што еднаш се десило туку многу пати.
Очекувам и вечер против Интер да има повеќе фаули од пасови а во зависност од резултатот и некој испад. Али тоа мислам дека ќе го чуваат за во Мадрид. Таква циганска екипа се.
Да, не беа кошкањата главниот момент.Полека полека никој не рече дека хајлајтс од тој натпревар беа овие кошкања, Атлетико на Метрополитано покажа фудбал против Сити иако беа елиминирани.
За видеото погоре ако не ти е смешно дека Грилиш лиглето кој е пута пет поголем провокатор од тие погоре кои го корнеа како курве тогаш твој проблем.
Автоматски споено мислење:
Овде среќа не ја пуштија химната на Реал,радиото му се расипа
А епа зашто Ман Сити во два различни дресови на видеото?Видеото е од Метрополитано алоо