zima01

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

zima01 ¾+1.jpg 11714 11899

Дополнителни информации

Подесувања: 1/100s ƒ/6.3 24 mm

Сподели преку: