,,za najmalite so najgolema radost

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

,,nekade,, '18/'19 ,,,sam a nasmean,,, 11506 11521 11522 11525 ,,za najmalite so najgolema radost 11563 11564 11565 11566 11567 11569 11570 11576

Дополнителни информации

Подесувања: 1/30s ƒ/2 3 mm

Сподели преку: