,,vreme za veter,,,

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

,,za najmalite so najgolema radost 11563 11564 11565 11566 11567 11569 11570 11576 11577 11578 ,,,samo nebo,,, ,,,i pak,,, ,,,out of time,,, ,,vreme za veter,,, 11688

Дополнителни информации

Подесувања: 1/403s ƒ/2 3 mm

Сподели преку: