sdr_soft

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

11460 11680 11558 btroz 11725 11727 11733 11734 11745 Praha 11746 11860 11861 11773 11903 sdr_soft

Дополнителни информации

Подесувања: 1/3472s ƒ/1.6 3 mm

Сподели преку: