SAMSUNG CAMERA PICTURES

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

SAMSUNG CAMERA PICTURES 11739 SAMSUNG CAMERA PICTURES

Дополнителни информации

Подесувања: 1/30s ƒ/4.4 9 mm

Сподели преку: