Jupiter

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Oven ednorog( trorog) Ednorod Ednorog Ednorog Jupiter

Дополнителни информации

Подесувања: 1/10s ƒ/1.7 3 mm

Сподели преку: