Ednorog

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Oven ednorog( trorog) Ednorod Ednorog Ednorog
gjoko-mkd
Направена со Samsung SM-J530F
  1. На bijons му/ѝ се допаѓа ова.

Дополнителни информации

Подесувања: 1/100s ƒ/1.7 3 mm

Сподели преку: