,,,boite i Ivana,,,

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

11076 11077 11078 11094 11095 11447 11465 ,,,boite i Ivana,,, ,,,zhena,,, ,,,opashkata ja Dade dushata ne 11499 11500 ,,,vodno i snegot '18 ,,nekade,, '18/'19 ,,,sam a nasmean,,,

Дополнителни информации

Подесувања: 1/20s ƒ/2 3 mm

Сподели преку: