black&white&snowstorm

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Урбана Џунгла Боја волково, скопје, македонија 8900 PINK sun will rise again Owl_tru5t cof B&W B&W memories from the past black&white&snowstorm

Дополнителни информации

Подесувања: 1/33s ƒ/2.2 4 mm

Сподели преку: