1653

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Bee Дорчо Avtoportret Skopje 1653

Дополнителни информации

Подесувања: 1/1500s ƒ/17 29 mm

Сподели преку: