Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

10910 моите качунки гранати облак од барут Петра-Паралија 11319 Тераса <Digimax S600 / Kenox S600 / Digimax Cyber 630> штурец на брисач Мојот мост Sazan 11803 11807 Valona by night Шумско цвеќе Dermi
gjoko-mkd
Направена со Samsung SM-J530F
 1. На bijons му/ѝ се допаѓа ова.
 2. bijons
  bijons
  ...ова за празник 1 Мај, скара на другиот брег на Маврово?
 3. gjoko-mkd
  gjoko-mkd
  Kozjak......40 km od Makedonski Brod prema Skopje
  На bijons му/ѝ се допаѓа ова.

Дополнителни информации

Подесувања: 1/426s ƒ/1.7 3 mm

Сподели преку: