Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

11149 11181 11197 изворите на Црна Река 11251 11322 11559 11647 11679 Монако

Дополнителни информации

Подесувања: 1/876s ƒ/1.7 3 mm

Сподели преку: