Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

11020 11066 Obid 11106 Let Almost like Diagonally И ѕидовите зборуваат 11198 Распеани don't need anything. I am happy with a book :) I forgot the baby .. 11321 11342 Собир :) 11395 11494

Дополнителни информации

Подесувања: 1/50s ƒ/6.8 32 mm

Сподели преку: