Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

11477
линлин
Направена со Canon EOS 5D
  1. На Krstev му/ѝ се допаѓа ова.

Дополнителни информации

Подесувања: 1/125s ƒ/6.3 47 mm

Сподели преку: