:)

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

dav dav Крстот на Водно dav dav dav dav dav dav dav dav 10973 bty Cocktail in Paceville hdr :)

Дополнителни информации

Подесувања: 1/12s ƒ/2 3 mm

Сподели преку: