Basel may not have a lake but it has the Rhein curving peacefully.
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

10058 бивша распашана команда она кога не ми даваше да учам 10072 10073 10074 10075 10076 10077 10078 10154 10155 11022 10626 11468 11469
Miss.Independent
Basel may not have a lake but it has the Rhein curving peacefully.
Направена со Samsung SM-J200H

Дополнителни информации

Подесувања: 1/2083s ƒ/2.2 3 mm

Сподели преку: