Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

3867 6452 Hungry kid 10298 10389 10556 10611 10634 Home View

Дополнителни информации

Подесувања: 1/125s ƒ/6.3 17 mm

Сподели преку: