Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

9641 9642 9643 9644 9645 9646 9647 9648 9649 9650 9651 9652 9653 9706 Fly 10476

Дополнителни информации

Подесувања: 1/60s ƒ/5.6 55 mm

Сподели преку: