аурората

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

брдддссссс m 11353 11354 Ап сајд даун Дедо Мраз е женско!!!!! Гоу гоу гоу аурората Ап ап енд ауеј! биг ин џапен на времето кога летав црвен хеликоптер Нек си врне смачкана фаца Охрид високо над облаците

Дополнителни информации

Подесувања: 8s ƒ/1.4 4 mm

Сподели преку: