Рефлексија, Дојранско Езеро

Рефлексија, Дојранско Езеро
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро Фотограф во акција Цветовите пред Младост Езеро Камуфлиран тигар Ајфелова Кула,Eiffel Tower,  Tour Eiffel Paris, France Одбојкарки од екипата Пирин, Бугарија Прилепска шатка
bijons
Рефлексија, Дојранско Езеро
Направена со Fujifilm FinePix SL1000
  1. На Jas. и Krstev им се допаѓа ова.

Дополнителни информации

Подесувања: 1/90s ƒ/4.9 14 mm

Сподели преку: